Ponta, la Timișoara: „PSD a pus proști în funcție, pune și PNL-ul”....

Ponta, la Timișoara: „PSD a pus proști în funcție, pune și PNL-ul”. Ce spune despre Cătălin Iapă și Raul Pătrașcu, liberalii numiți recent în funcții importante

2
DISTRIBUIȚI

victor ponta

Victor Ponta, președintele Pro România, a ironizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Timișoara, PNL și modul în care a ajuns să numească persoane în funcții publice după ce a ajuns la guvernare.

Astfel, fostul premier a precizat că în cazul în care PNL nu va organiza alegeri anticipate, există șanse mari să aibă soarta fostului guvern Cioloș. Asta în condițiile în care există posibilitatea ca PNL să nu aibă de unde să aloce bani pentru plata salariilor profesorilor, a pensiilor sau pentru alocațiile mărite.

„Dacă nu fac alegeri anticipate, dacă-i prinde 1 septembrie la guvernare fără alegeri, că nu vor da banii nici la pensii, nici la salarii la profesori, nici alocațiile probabil, e foarte posibil să aibă soarta guvernului Cioloș. În 2016, prin ianuarie, domnul Cioloș era foarte popular, în decembrie, catastrofă totală. Probabil că asta se va întâmpla și cu guvernul Orban dacă nu fac alegeri anticipate.


Cred că guvernul Orban ar fi trebuit să guverneze, să arate uite ce rău a fost guvernul Dăncilă, noi, guvernul PNL, suntem mult mai buni și sunt convins că oamenii în decembrie i-ar fi votat tot pe ei”, a declarat Victor Ponta.

Președintele Pro România a mai precizat că PNL face exact ca PSD în ceea ce privește numirile după ce a ajuns la putere, cu referire directă la Cătălin Iapă, fostul consilier personal al primarului Robu care a fost numit, în această săptămână, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, și la Raul Pătrașcu, noul director al Spitalului Județean Timișoara.

„Ce schimbare? (n.r. în ceea ce privește guvernarea PNL) A pus PSD-ul proști în funcție, pune și PNL-ul. Înțeleg că dacă pasezi în careu să dea primarul gol, ajungi secretar de stat. Aici, la Timișoara, dacă pasezi. Înțeleg că dacă termini facultatea anul ăsta, ajungi și director tot anul ăsta. Să înțeleg că aveți o facultate de directori la Timișoara și îmi pare rău că nu am absolvit-o și eu, să fac facultatea anul ăsta și să ajung director la cel mai mare spital din regiune. Dacă faci facultatea de director, conduci spital de 3.500 de angajați și mii de bolnavi. Deci, PSD a pus proști în funcție, pune și PNL-ul. PSD-ul a pus pile, pune și PNL-ul pile. PSD-ul a împărțit la Teleorman și la Neamț funcții, PML împarte cu PMP-ul, cu ALDE. Și atunci normal că dezamăgirea e foarte mare”, a afirmat Victor Ponta.

2 COMENTARII

  1. e grav cand pana si un mickey mouse penibil are dreptate. se aude, robulache??? citesti stirile astea si comentariile, stie un oras intreg ce esti. stie toata tara. merita atata furt? dormi linistit? dormi, ca esti un criminal, te intereseaza doar furtul si banul in buzunar, nemernicule!

  2. ar fi bine….grindeanu sef…ponta conduce…si scapam definitiv …de unii.
    …mai raman multi…altii.
    …de mii de ani…!!!
    EMANATIA CELOR CE SUNTEM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.