Victor Ponta îl vrea pe Sorin Grindeanu la șefia PSD: „Nu e...

Victor Ponta îl vrea pe Sorin Grindeanu la șefia PSD: „Nu e ușor să faci curățenie în partid”

0
DISTRIBUIȚI

Victor Ponta, președintele Pro România, a declarat, astăzi, la Timișoara, că Sorin Grindeanu ar fi o variantă bună pentru a prelua șefia PSD. Fostul premier susține că dacă Grindeanu va ajunge la conducerea partidului, ar trebui să facă curățenie, lucru care nu va fi deloc ușor.

„Mi-aș dori să se ducă în PSD, să facă reformă în PSD, dacă poate. Decât să se ducă să stea la masă cu cei care l-au dat afară și l-au făcut securist și în toate felurile, ar fi păcat și sper să nu facă chestia asta. Adică victima cu călăii să se pupe iarăși, cred că n-o să aprecieze nimeni chestia asta. Dacă reușește în PSD să îi convingă pe cei de acolo că au câteva figuri, odiosul (n.r. Liviu Dragnea)și sinistra (n.r. Viorica Dăncilă), și așa mai departe, care nu mai au ce căuta, lumea nu-i mai suportă. Dacă reușește să-i convingă pe cei din PSD să lase bătăliile pentru dosarele lor, pentru funcțiile lor, ar fi un lucru bun, m-aș bucura.


Eu nu sunt anti-pesedist, sunt anti-dragnist, anti-dăncilist, anti-baroni și dacă am fost exclus din PSD că n-am votat moțiunea împotriva lui Grindeanu, sigur că m-aș bucura ca Grindeanu să fie în conducerea PSD, să facă curățenie. Dacă poate sau nu, eu îi urez succes”, a afirmat Victor Ponta.

Întrebat dacă ar fi dispus să facă o alianță cu PSD condus de Sorin Grindeanu, președintele Pro România a răspuns afirmativ.

„Da, dar nu doar cu PSD-ul condus de Grindeanu, că dacă e Grindeanu singur moț, ați văzut în 2017, a fost Grindeanu prim-ministru și trebuia să facă ce spunea gașca lui Dragnea. Pe bune să fie șef de partid înseamnă să facă curățenie acolo, nu e ușor. Eu în 2010, în februarie, știu ce greu a fost, și am avut doi ani până la alegeri. Ei mai au patru luni, nu e ușor, e complicat. Dar dacă poate, evident că m-aș bucura”, a mai declarat Victor Ponta.

De asemenea, și deputatul Adrian Pau, coordonatorul Pro România Timiș, a comentat posibilitatea ca Sorin Grindeanu să ajungă la șefia PSD, afirmând că ar fi un lucru bun pentru partid.

„România are nevoie de un politician ca și Sorin Grindeanu, în general, și cu certitudine Timișoara mai mult decât atât. Cred că locul lui Sorin Grindeanu este într-adevăr în fruntea PSD-ului. Cred că Sorin Grindeanu, cel pe care eu, Victor și alți colegi de-ai noștri în 2016 îl susțineam și toată lumea și cei din PSD spuneau că este un politician care nu mai are viitor, acum au constatat că totuși poate fi cel care poate salva PSD-ul”, este de părere Adrian Pau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.