SCM Timişoara a pierdut cu Sibiul, dar şi-a câştigat locul între cele...

SCM Timişoara a pierdut cu Sibiul, dar şi-a câştigat locul între cele mai bune echipe din ţară

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu a reuşit să se impună în duelul cu CSU Sibiu, în runda decisivă a primei faze a Ligii Naţionale. „Leii” au cedat dramatic cu 80-84, însă au avut noroc deoarece una dintre rivalele la un loc în Top 6, SCMU Craiova a încheiat cu un eşec meciul decisiv cu Oradea.

„Leii din Banat” au fost astfel ajutaţi de fraţii din Bihor, care s-au impus în Oltenia. Timişorenii trebuiau să câştige pentru a nu fi la mâna rezultatelor, altfel se putea califica în faza a doua a grupei roşii fie dacă Dinamo ori Craiova pierdea, bucureştenii însă s-au impus la Piteşti.


Oltenii au rămas pe dinafară, cu acelaşi număr de puncte (19), dar mai slabă în duelurile directe.

„Leii” au început partida foarte bine şi au avut un avantaj consistent în primul sfert, încheiat la diferenţa maximă înregistrată azi: 33-12. Oaspeţii au redus din diferenţă pe parcursul celui de-al doilea sfert iar la jumătatea întâlnirii scorul era 50-40 în favoarea gazdelor.

Emoţiile nu au dispărut pentru baschetbaliştii alb-violeţi, care s-au văzut conduşi după sfertul 3 (59-62). Prin urmare sfertul 4 a început cu multă tensiune şi chiar dacă în ultimele patru minute bănăţenii erau calificaţi şi ei, aceştia au încercat să se impună pentru o clasare mai bună (adică locul 5). În ultimele secunde Brown nu a reuşit să puncteze însă şi astfel oaspeţii au câştigat jocul.

Craiova a pierdut acasă în faţa Oradiei, scor 68-75, astfel că i-a scutit pe bănăţeni de emoţiile calificării în ultimele patru minute din meciul cu sibienii. SCM Timişoara e în Top 6, de pe locul 6.

„Leii” au luptat azi şi cu o rotaţie destul de scurtă, date fiind numeroasele probleme din club. Franklin jr., cu 27 de puncte, a fost coşgheterul partidei. Ceilalţi realizatori ai alb-violeţilor au fost: Pesakovic 17 puncte, B. Popa 15, Brown 10, Lazar 6 şi Komatina 5. De partea cealaltă, CSU Sibiu l-a avut pe Barry Stewart, cu 23 de puncte, ca principal realizator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.