Bărbat în stare gravă la spital după ce a fost atacat de...

Bărbat în stare gravă la spital după ce a fost atacat de câini în curtea fabricii unde lucrează

0
DISTRIBUIȚI

Un angajat al Complexului Energetic Hunedoara a ajuns, marți, în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câini în curtea fabricii. Bărbatul a fost dus la Timișoara, pentru că în Hunedoara nu au deloc ser antirabic.

Bărbatul de 47 de ani din Vulcan, județul Hunedoara, este angajat la Preparația Coroiești, parte a Complexului Energetic Hunedoara.

Acesta a ajuns în stare gravă la spital după ce, în timp ce era în curtea unității, a fost atacat de maidanezi și mușcat pe aproape tot corpul.

„Era impiegat de mișcare, a fost atacat de o haită de câini și a fost mutilat, la Preparația Coroiești, în Valea Jiului.


În primă fază a fost trimis la spital, la Vulcan, de acolo la Petroșani și pe urmă a fost transferat, pentru că în județ nu mai este ser antirabic. L-au atacat peste tot, inclusiv o parte din ureche i-au smuls-o, în curtea Preparației”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Sorin Istrate, purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara.

Potrivit acestuia, Complexul Energetic Hunedoara a făcut, de-a lungul anilor, mai multe adrese către autorități ca să scape de haitele de câini, dar nu s-a făcut niciodată nimic.

Bărbatul a fost transferat la Timișoara, întrucât în județul Hunedoara lipsește serul antirabic.

„Este în drum spre spitalul din Timișoara. Era la serviciu, la Preparația Coroiești, este angajat al Complexului Energetic Hunedoara, era impiegat de mișcare. Acolo noi avem o problemă și cu paza, câinii nu știu problema cui sunt, pentru câinii vagabonzi de pe strada unui oraș nu știu a cui este responsabilitatea, dar cu siguranță nu a noastră. S-a întâmplat în perimetrul unității, la Vulcan”, a precizat, pentru Mediafax, Darius Cîmpean, președintele Sindicatului ”Muntele”, din partea Complexului Energetic Hunedoara.

Sursa foto: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.