Cum a încercat un posesor de BMW să scape de amendă, după...

Cum a încercat un posesor de BMW să scape de amendă, după ce și-a parcat bolidul sub indicatorul „oprirea interzisă”

0
DISTRIBUIȚI

Un posesor de BMW, care a parcat aproape de zona centrală a Timișoarei, într-un spațiu interzis, a vrut să scape de amendă, însă nu a reușit. Și-a dat numerele jos, pe care le-a ascuns în interiorul autovehiculului, iar polițiștii locali i-au ridicat autoturismul. A fost identificat ulterior și amendat.

Autoturismul marca BMW era parcat sub indicatorul „oprirea interzisă”, în stația pentru mijloacele de transport de pe strada Martin Luther, din apropierea Punctelor Cardinale.


Autoturismul nu avea plăcuțele de înmatriculare, îngreuna circulația, iar șoferul nu se afla la fața locului.

Oamenii legii au ridicat BMW-ul și l-au transportat la depozitul din Calea Șagului. Ulterior, polițiștii locali l-au identificat pe posesor, D.O., fiind un bărbat de 33 de ani din Dumbrăvița. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de OUG 195/2002 în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, acesta fiind nevoit să plătească și taxa către SDM pentru ridicarea și depozitarea autoturismului. Numerele de înmatriculare le avea în portbagaj.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să evite astfel de practici deoarece vor fi sancționați iar autovehiculele vor fi ridicate din locațiile în care sunt depistate parcate neregulementar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.