DGA, flagrant la Primăria Caransebeș când se truca un concurs de ocupare...

DGA, flagrant la Primăria Caransebeș când se truca un concurs de ocupare a unor funcții cheie

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la DGA Caraș Severin au descins, astăzi, la Primăria Caransebeș unde erau organizate concursurile pentru ocuparea funcțiilor de director la Piețe și de șef serviciu club sportiv municipal. Polițiștii au avut informații că, de fapt, concursul era cu dedicație. Printre cei care au participat la concursul de astăzi pentru Piețe SA este și fratele președintelui Tribunalului Caraș Severin, Pavel Juca, angajat al Primăriei Caransebeș.


Acesta a fost reclamat, ieri primarului PNL, Felix Borcean, de fosta soție că a fost amenințatată prin intermediul mai multor SMS-uri care ar dovedi faptul că ”este extrem de sigur că va obține postul vizat”.

Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, în urma flagrantului, polițiștii de la DGA au găsit subiectele rezolvate ale concursului la unii dintre participanți. Ancheta este în plină desfășurare, fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Primarul Felix Borcean a fost dus la audieri. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 După ce a fost audiat, primarul Borcean a plecat fără a fi pus sub acuzare. Cinci membrii ai comisiei și participanți au fost făcut suspecți în acest dosar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.