Robu lansează primul atac dur la contracandidatul său Dominic Fritz. Ce întrebare...

Robu lansează primul atac dur la contracandidatul său Dominic Fritz. Ce întrebare a lansat pe Facebook UPDATE Sondajul a fost șters

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a lansat, în această seară, un atac dur la adresa lui Dominic Fritz, candidatul propus de USR – PLUS ca să-l învingă. Deși a susținut că nu-l interesează contracandidații săi, că este legitimat de rezultatele sale, Robu l-a atacat pe Fritz pe motiv că, acum, acesta nu are un loc de muncă.

”În toată istoria,în Timișoara,partidele, fără excepție și-au pus drept candidat de Primar persoane cu ocupații proeminente: profesori universitari, medici,ingineri,arhitecți etc.Asta și din respect față de funcția în sine,față de oraș și față de votanți. Denotă,oare,respect pt Timișoara,ca în 2020,să i se propună drept Primar,un șomer / întreținut? Întreb de principiu, depersonalizat și vă rog să analizați la rece. O fac din dragoste față de oraș și din responsabilitate”, a scris Robu pe Facebook.

Vă reamintim că la PRESSALERT LIVE, Dominic Fritz a declarat că din septembrie nu mai are un loc de muncă pentru că s-a mutat la Timișoara și s-a concentrat pe campanie.


” De atunci lucrez 12 ore pe zi, dar fără să primesc bani și mă bucur că trăiesc într-o relație fericită și de încredere și prietena mea cu mine facem o gospodărie și ne descurcăm (…) Nu trăiesc fără bani. Am un apartament pe care mi l-am cumpărat acum câțiva ani și în al doilea rând nu trăiesc singur”, a declarat, luni, Fritz.

UPDATE Nicolae Robu a luat decizia de a șterge sondajul referitor la Dominic Samuel Fritz postat pe pagina sa de Facebook, ca urmare a criticilor pe care le-a primit, astăzi, în jurul orei 11.00. Totuși, primarul Timișoarei a postat pe rețeaua de socializare un printscreen cu rezultatele sondajului în care întreba dacă „denotă, oare, respect pentru Timișoara, ca în 2020, să i se propună drept primar un șomer/întreținut”. Astfel, aflăm că 27% dintre cei care au răspuns la sondaj au bifat „Nu. vrem candidați realizați”, iar restul de 73% – „Da. Ne mulțumim și cu șomeri”.

3 COMENTARII

 1. Vedeți acest primar cu apucături de interlop este un individ de cea mai joasă speță deoarece vocabularul lui și acțiunile lui sunt zero. El crede că dacă nu ești pe sistemul lui de furat de la stat și faci muncă voluntară ești un zero, aceasta este mentalitatea lui. Nu poate mai mult acest profesor, zis profesor, sunt curios dacă ar da un test de capacitate nu ar trece sunt sigur. Se vede că nu are nici cei 7 ani de acasă.
  Bine ma Robule că tu ai avut și de unde ai avut milioane de euro cu care copii tai au făcut vile?????
  Poți face dovada banilor?????
  Ai câștigat milioane de euro din salar de primar?????
  Esti un fals și ai o tipologie de escroc…..

 2. Poza asta face toți banii!!!!!
  Felicitări pt poză…..
  Cred că poza este de când a aflat ca șoferul are o relație cu doamna profesoara…….??????
  Față de bou……,,,, asta am cautat??????

 3. După ce am votat în acel sondaj, am fost blocat. Nu mai pot accesa pagina primarului. Precizez că nu am comentat niciodată (și nici acum) la nicio postare a primarului. Abia aștept să vină votul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.