Alertă la Spitalul Județean Reșița după ce o femeie internată la ATI...

Alertă la Spitalul Județean Reșița după ce o femeie internată la ATI a fost confirmată cu coronavirus. Managerul spune că nu se poate repeta scenariul Suceava

1
DISTRIBUIȚI

Alertă la Spitalul Județean din Reșița după ce o femeie, în vârstă de 82 de ani, care este la ATI, a fost confirmată, astăzi, că este infectată cu coronavirus.


Bătrâna a fost în zona Madrid din Spania și când s-a întors în țară a intrat în autoizolare. Sâmbătă i s-a făcut rău și a fost transportată la spitalul județean. După ce a ajuns la UPU și a fost consultată, a fost trasferată direct la ATI. Starea acesteia s-a înrăutățit, fiind la această oră intubată. Cadrele medicale sunt speriate de faptul că s-ar putea repeta scenariul de la Suceava, deoarece a fost transferată de la UPU la ATI fără a exista măsuri de protecție, iar cadrele medicale nu ar fi avut ca echipamente de protecție decât mănuși și măști.

Managerul Spitalului Județean Reșița, Alina Stancovici, a declarat, păentru PRESSALERT.ro, că ”atunci când femeia a ajuns la UPU, sâmbătă, medicul de la ATI le-a cerut celor de acolo ca el și două asistente să se echipeze cu echipamente de protecție și au consultat-o apoi. Pentru că existau suspiciuni, bătrâna a fost dusă în izolator, iar toată lumea a fost echipată. Am primit de la colegii de la Timișoara echipamente de protecție. Acum facem formalitățile să o transferăm la spitalul Victor Babeș din Timișoara. Nu suntem în situația de a avea o situație ca la Suceava. Toată lumea a fost protejată”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.