Armata a ieșit în stradă la Timișoara, pentru a asigura respectarea restricțiilor...

Armata a ieșit în stradă la Timișoara, pentru a asigura respectarea restricțiilor de circulație VIDEO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>

Imagini rare în Banat: militarii au ieșit în misiune pe străzile din Timișoara. Astăzi, soldații au ieșit în oraș pentru a se asigura, alături de ceilalți oameni ai legii, că prevederile Ordonanței militare numărul 3 sunt respectate de timișoreni.

Militarii sunt postați în puncte de control, în echipe mixte cu agenți de poliție, care efectuează controlul efectiv asupra persoanelor din trafic.

Vă reamintim că, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, circulația românilor a fost interzisă, cu câteva excepții despre care puteți afla mai multe AICI.

Foto: Virgil Simonescu

3 COMENTARII

 1. Luați fetitele ca se numesc bărbați, își vopsesc unghiile cu lac și parul roz sau verde și duceți la oaste să-i faceți bărbați, ca am ajuns o tara vai și-amar de capul nostru, suntem majoritatea, ori hoți, ori proxeneți ori interlopi ratați, gândiți-vă ca în câțiva ani nu o sa mai avem nici rezerviști ca anii trec și înaintează în vârstă, pe cine mai chemi la lupta, cu cine mergi la război, ca fetitele se pozează cu gleznele goale, mai rău ca femeile.
  Spune-ți ca nu sunt cadre ca situația va copleșește, chemați rezerviști în funcție de arma la care au servit, politia militara, frontiera, etc.
  Nu trebuie înzestrați cu arme ca este sprijin umanitar nu de război, o lanterna, un walky-talky, și un „p#lan” sa aibe la ei, patrula seara de la 22-07 dimineața în grupuri de câte 2-3.
  FACETI ARAMATA OBLIGATORIE, taților care ați făcut armata duceți-vă odraslele la oaste ca noi îmbătrânim și nu mai are cine sa ne apere.
  Acolo, învățați disciplina, sa vorbiți, cum sa vorbiți, sa respectați, sa dormiți, cât sa dormiți, sa faceți sport, sa aveți responsabilități, sa trageți cu arma, sa îți iubești aproapele, sa fii bărbat în adevăratul sens al cuvântului, ce este cel mai important sa apreciezi libertatea sa te gândești de 2 ori înainte de-a face prostii ce înseamnă să nu poți fii liber.
  Nu-i mai cocolositi ca am ajuns niște distruși, nu mai sunt băieții ce au fost odată, acum mama cu tata lucrează afara ca să cumpere mașini, hsine, telefoane la copii.Copii sunt la Mall, selfie, comp+pc+facebook+youtube+l@bă, dacă se poate vrăjeală multă, somn și mai mult și poze cu gleznele goale „ca mafioții” în rest nu faceți nimic, atârnache la club, drogații, alcoolisti (nu toți dar majoritatea sunteți de toată jena)
  ARMATA OBLIGATORIE!

  • Bravo,mare adevar ai zis.Am un mic amendament: isprava cu scoaterea armate obligatorii a fost a femeilor proaste,care au facut lobby si scandal pana cand,pe fondul lipsei de bani s-a rezolvat.Ca ,vezi Doamne,copilul ei e de aur si fiecare ametita l-a cocolosit si l-a transformat in fetita de azi.Cititi ideile crete ale ,,specialistelor,, in orice de pe grupul MMTCG si o sa intelegeti de ce s-a efeminat toata suflarea barbateasca nascuta dupa 2000…
   Asta au realizat femeile in tara asta,au distrus viitorul tarii transformand masculii in femele…
   Dar,o sa se rezolve multe din carentele astea datorita covidului…or sa inteleaga multi ca ultimul iphone este de valoare zero cand mori de foame…cand esti handicapat mental si nu esti in stare sa faci absolut nimic ,o sa vada ca glezna goala si epilata este o prostie,si ca mana muncita are ce manca…iar blugii rupti artificial,vor ajunge sa fie rupti pe bune de vechime…

 2. :))) ho nebunule , numai la razboi te gandesti cand in lume ar trebui sa fie pace.
  din cauza astolara se pornesc razboie pt ca ei traaiesc in 1917 :)))
  revino.ti in fire te rugam noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.