Susține-i pe medicii eroi de la Spitalul Victor Babeş Timișoara prin SMS....

Susține-i pe medicii eroi de la Spitalul Victor Babeş Timișoara prin SMS. Cum poți dona 2 euro la 8841

0
DISTRIBUIȚI

 

Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara a demarat o campanie de mobilizare publică pentru susţinerea spitalului cu cea mai mare rată de vindecări din ţară între persoanele infectate cu noul coronavirus. Cei care vor să contribuie cu fonduri pentru ca Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie de la Pădurea Verde să nu ducă lipsă de echipamente şi alte materiale medicale o pot face de azi printr-un simplu mesaj sms.

„Izolați dar solidari. Împreună suntem întotdeauna puternici!”, e numele campaniei prin care oricine poate dona 2 euro dacă trimite un sms la numărul 8841 cu textul: DONAŢIE. Gestul se poate face prin mesaje din orice rețea de telefonie (Vodafone, Orange, Telekom sau Digi). „Banii vor fi folosiți pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și protecție și programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus”, se arată în comunicatul asociaţiei.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.


Victor Babeș Timisoara este printre cele șase unități medicale din România desemnate să preia cazurile de persoane infectate cu noul coronavirus și să facă testele de specialitate pentru cei suspecți de infectare. În acest moment, dintre toate unitățile, spitalul din Timișoara are rata cea mai mare de vindecări din ţară. 51 fiind înregistrate până azi la orele prânzului.

„Apelul, lansat tuturor celor care doresc să se implice și să susțină Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timisoara, este și un exemplu de redefinire a conceptului de unitate. În condițiile în care răspândirea acestui virus obligă lumea să stea izolată și să nu interacționeze deloc sau aproape deloc, o acțiune comună poate demonstra că solidaritatea este independentă de modul în care interacționăm unii cu alții iar unitatea în jurul unei cauze este dictată de conștiință și nu de prezența colectivă.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până acum și celor care se implică în mod constant cu ajutor și sponsorizări”, se mai arată în mesajul Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara. Doritorii pot face în continuare donaţii şi în contul BCR cu numărul RO84RNCB0255113757760002, deschis pe numele Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara, Str. Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642.

Printre cei care sprijină Spitalul Victor Babeş în această perioadă se numără şi clubul de fotbal Ripensia, care demarase deja o campanie separată de donaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.