Dora Gaitanovici, colaboratoarea trupelor timișorene Implant pentru Refuz și Thy Veils, a...

Dora Gaitanovici, colaboratoarea trupelor timișorene Implant pentru Refuz și Thy Veils, a lansat un nou single VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Dora Gaitanovici, tânăra artistă care a cucerit faima grație concursului Vocea României și care a colaborat cu trupele timișorene Implant pentru Refuz și Thy Veils, a lansat o nouă melodie, al doilea single oficial, „El nu mă vrea“, piesa find realizată alături de Irina Rimes.

Dora a filmat videoclipul în București, în regia Isabellei Szanto, iar din echipa de producție mai fac parte: Bogdan Zamonea, Roberto Stan (DoP), Cristina Calară (Make-up).


Personajul principal din videoclip, alături de Dora, este Eduard Serei.
La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București.

Dora Gaitanovici apare și pe cel mai recent album al timișorenilor de la Implant pentru Refuz la melodia Ocean și a colaborat alături de proiectul timișorean The Veils la albumul „Neoradiant“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.