Grupare specializată în trafic de droguri care acționa în Complexul Studențesc din...

Grupare specializată în trafic de droguri care acționa în Complexul Studențesc din Timișoara, destructurată de procurorii DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

O grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc, care își vindea marfa inclusiv în zona campusului universitar, a fost destructurată de procurorii DIICOT. O cantitate importantă de droguri a fost ridicată în urma perchezițiilor, iar cinci persoane au fost duse la audieri.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara au efectuat patru percheziții ieri, 5 martie.


Au fost găsite 318 pastile de ecstasy, canabis, un cântar electronic și un grinder.

Conform cercetărilor, de anul trecut, gruparea a acționat în Timiș și a fost implicată în trafic intern de droguri de risc și mare risc – cannabis, cocaină și ecstasy. Drogurile erau vândute inclusiv în cluburile din zona Complexului Studențesc Timișoara.

Cinci tineri cu vârste între 21 și 27 de ani au fost duși la audieri, iar trei au fost reținuți pentru 24 de ore. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.