Program restricționat pentru magazinele alimentare din județul Arad. Între ce ore vor...

Program restricționat pentru magazinele alimentare din județul Arad. Între ce ore vor fi obligatoriu închise

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de suport tehnic privind gestionarea bolilor înalt contagioase la nivelul județului Arad a prelungit toate restricţiile care aveau ca termen limită data de 31 martie. Pe lângă măsurile precedente luate pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu COVID-19, s-a hotărât restricţionarea programului magazinelor alimentare.

Măsura a venit ca reacţie a faptului că multe persoane rămâneau după ora 21.00 în zona adiacentă punctelor alimentare pentru a consuma diferite alimente sau băuturi, încălcându-se astfel interdicțiile de a forma grupuri mai mari de trei persoane precum și recomandările specialiștilor în privința necesității unei distanțări sociale adecvate, se arată în comunicatul autorităţilor.


„În mod suplimentar, astăzi s-a hotărât închiderea tuturor magazinelor alimentare de pe teritoriul Județului Arad, indiferent de programul lor de funcționare, în intervalul orar 21.00-05.00, începând cu data de 2 aprilie 2020, ora 00.00”, precizează sursa citată.

Printre restricţiile anunţate deja se numără: Interzicerea accesului vizitatorilor în unitățile sanitare publice sau private, a căminelor de bătrâni și a celor pentru persoanele cu dizabilități; Închiderea tuturor piețelor săptămânale din județul Arad și a Pieței Obor din Municipiului Arad, cu excepția zonelor în care se comercializează produse alimentare; Interzicerea oricăror activități în locurile de joacă pentru copii precum și a activităților de tip „after-school”; Suspendarea activității Complexului comercial „Jackson” din Municipiul Arad. Toate măsurile restrictive au fost prelungite până la data încheierii stării de urgenţă pe teritoriul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.