Maternitatea Odobescu din Timișoara intră în carantină. Cinci asistente, depistate pozitiv FOTO

Maternitatea Odobescu din Timișoara intră în carantină. Cinci asistente, depistate pozitiv FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1845545176">

Maternitatea Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timișoara intră în carantină. Conform primelor informații, nu mai puțin de cinci asistente de aici au fost confirmate ca fiind infectate cu coronavirus. Vă reamintim că ieri un angajat de la Ambulanța Timiș, soțul unei asistente, a fost confirmat pozitiv.

”Asistentele nu au fost contact direct cu vreo persoană confirmată cu coronavirus, însă au avut simptome, asfel că au fost testate. De altfel, tot personalul spitalului va fi testat, în timp ce toate cazurile non-COVID 19 vor fi redirecționate spre alte unități”, a declarat managerul Spitalului Municipal Timișoara, Olimpia Oprea.

UPDATE Instituirea imediată a carantinei i-a luat prin surprindere pe unii aparținători, care au aflat abia când au ajuns la poarta spitalului că nu mai pot intra să-și viziteze soțiile și copiii.

Foto: Virgil Simonescu

4 COMENTARII

  1. Spitalul Judetean are medici pozitivi, asistenti. Nu se respecta nimic. Cat mai dureaza pana se iau masuri?? De ce nu se inchid sectiile?? De ce nu se sesizeaza nimeni

    • De ce nu se trsteaza avem sotii si copii acolo Sunt paciente care sunt simtomatice si nimeni nu a luat nici o masura

  2. Cum e dom’ primar? Nu zici nimic? Asta nu mai e spitalul primariei Timisoara? Al dumitale, cum ar veni? Doar infectioasele unde te lauzi cu meritele medicilor? Mamele si bebelusii sa se descurce, te-au luat prin surprindere, nu-i asa? O sa faci dumneata o analiza si o aduci cumva din condei, sa iesi bine nu-i asa?

  3. Ce e cu disperarea asta cu doctorii infectati?In Franta 40%din cadrele medicale sunt confirmate covid 19 si totusi merg la munca. Ati innebunit complet .
    Chiar nu pricepeti ca rata de mortalitate este foarte mica?UItati-va in statistici,nu va mai ,,informati,, de pe facebook! Ala omoara mai rau ca covidu`…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.