Concerte și diverse alte activități, în cadrul celei de-a treia ediții a...

Concerte și diverse alte activități, în cadrul celei de-a treia ediții a festivalului Jazzar

0
DISTRIBUIȚI
Irina Sârbu va susține un concert în cadrul ediției din acest an a festivalului Jazzar Foto: Facebook Irina Sârbu

Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional Jazzar va avea loc în perioada 24 – 25 mai în mai multe locații emblematice din municipiul Arad.

„Ne dorim ca și a treia ediție a evenimentului să devină o ocazie de a aduce împreună cunoscătorii dedicați ai jazzului precum și publicul larg, curios și dornic să participe la un eveniment cultural de nișă. De asemenea, continuăm și în această ediție #BursaMuzicalăJazzar care are ca scop suținerea tinerilor muzicieni. Din fondurile colectate acordăm anual premii pentru elevi s-au tineri artiști în devenire pentru încurajarea muncii lor. Festivalul, planificat să se desfășoare pe parcursul a 2 zile va debuta în 24 mai 2024 la Sinagoga neologă din Arad cu un spectacol de trompete, contrabas și lumini și va continua în ziua de 25 mai 2024 pe platoul central din încinta cetății Aradului.


Accesul publicului în Cetate și Sinagoga neologă se va face pe bază de invitație și carte de indentitate, cu o contribuție minimă de 49 lei pentru întregul festival, sumele astfel obținute urmând să fie folosite pentru premierea și răsplătirea elevilor și tinerilor performanți în cadrul Bursei Muzicale Jazzar. Ca și la edițiile precedente, festivalulul va deveni suport pentru diverse activități auxiliare, workshopuri etc. În concret, voluntari ai diverselor asociații din Arad, studenți din cadrul Universității de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad vor desfășura activități educative, ateliere de creație, activități de reconstituiri istorice, activități de prevenție a consumului de droguri, activități de conștientizare a nevoilor persoanelor aflate în dificultate și susținerea lor prin promovarea diverselor acțiuni cultural-filantropice, umanitare și de voluntariat”, au transmis organizatorii evenimentului.

În prima seară a festivalului Jazzar, de la ora 20, la Sinagoga din Arad va avea loc un concert susținut de Petre Ionuțescu și Arthur Balogh, iar sâmbătă, 25 mai, de la ora 19, vor avea loc recitaluri cu Grupul Coral al Liceului de Arte Sabin Drăgoi, Zeyla Tomlin & Mircea Ardelean, Vandercris și Irina Sârbu Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.