Numărul total al deceselor atribuite coronavirusului în România a ajuns la 50

Numărul total al deceselor atribuite coronavirusului în România a ajuns la 50

0
DISTRIBUIȚI

România a ajuns la 50 de morți din cauza coronavirusului, după ce un bărbat de 74 de ani și o femeie de 60 de ani, din Hunedoara, și un bărbat de 59 de ani, din Bacău, au decedat.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, un bărbat de 74 de ani, din județul Hunedoara, internat în 19 martie în Secția de oncologie Deva, a murit în 27 martie. Testul pozitiv la COVID-19 a venit luni. Bărbatul suferea și de adenocarcinom gastric stadiul IV și carcinomatoză peritoneală.

De asemenea, o femeie de 60 de ani, din județul Hunedoara a murit în data de 29 martie, la Spitalul Municipal Hunedoara, Secția ATI.


Testul pozitiv la COVID-19 a venit luni. Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu caz confirmat. Femeia avea cardiopatie și insuficiență cardiacă.

Un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Bacău, a murit din cauza coronavirusului în Spitalul Județean de Urgență Bacău. În cazul său, în 26 martie au fost recoltate probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași. Rezultatul a fost confirmat pozitiv în 27 martie, iar bărbatul a murit luni. Acesta suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II decompensat.

Până luni, la ora 13.00, pe teritoriul României au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19, 192 dintre acestea fiind raportate în ultimele 24 de ore, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS). Pacienții nou confirmați au între 1 și 90 de ani. Dintre cei infectați până acum, 209 persoane au fost declarate vindecate și externate

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.