Primarul Robu, despre trotuarul proaspăt modernizat din centrul Timișoarei: „Eu zic că...

Primarul Robu, despre trotuarul proaspăt modernizat din centrul Timișoarei: „Eu zic că e foarte frumos”

4
DISTRIBUIȚI

dale trotuar

Nicolae Robu a reacționat, astăzi, după ce pe Facebook au apărut mai multe imagini cu trotuarul proaspăt reabilitat de pe str. Martin Luther, din centrul Timișoarei, lângă Palatul Dicasterial, pe care au fost montate dale mari de culoare albă și gri.

Astfel, primarul Timișoarei a susținut că îi place cum arată trotuarul și crede că și locuitorii vor fi încântat.

„La tot ce am făcut am avut critici, ar fi culmea să nu am acum. Știți cum e, unii fac și alții încearcă să îi împiedice pe cei ce fac. Sunt indivizi în diverse poziții care s-au comportat conform ordinelor politice primite și au încercat să boicoteze tot ce am făcut în oraș. Ei, nu s-a reușit, numai că ni s-a îngreunat nouă viața. Ce să discut? Totul este cu piatră special fabricată. Pe trotuar este un joc de culori, sunt trei nuanțe de gri și a patra aproape de alb. Așa vor arăta trotuarele din centrul orașului și eu sunt convins că timișorenii cei mulți le vor aprecia. Unii și-au permis să spună că e kitsch.


Acești indivizi ar fi spus și că celebrele fântâni din Barcelona ar fi kitsch. Eu zic că este foarte frumos acest trotuar, l-am văzut de pe teren, punct”, a afirmat Nicolae Robu, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată pe Facebook.

Primarul Timișoarei a ținut și să le transmită un mesaj celor care critică modul în care vor arăta trotuarele din centrul orașului, dedicându-le câteva versuri dintr-o poezie scrisă de Mihai Eminescu, și anume: „E ușor a scrie versuri, când nimic nu ai a spune”.

De asemenea, Nicolae Robu a explicat că nu va fi urmat același model de așezare a plăcilor pe toate trotuarele din centrul Timișoarei.

„Nu va fi același model peste tot, pentru că și lățimea trotuarelor va fi diferită. Unde avem pistă de biciclete și o lățime a trotuarelor de doi metri, mergem după modelul văzut în față la Hotel Continental. Unde este trotuar îngust, modelul se modifică. Am cerut să se amenajeze câteva modele pe tronsoane de câte zece metri. Vedem la fața locului cum arată și mă consult alături de niște colegi. Sigur, eu răspund până la urmă. (…) Nu mă interesează ce spune Direcția de Cultură, o să vedem ce spune legea. Noi vrem să facem Timișoara frumoasă, acești indivizi vor să ne oprească”, a adăugat Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. Se impune de urgență să se verifice achizițiile, preturile, licitația, persoanele din firmele producătoare, importatoare, și cele care fac lucrarea și o să vedeți o mare surpriză?????
    Dacă DNA ar fi pe fază se ar autosesiza dar cum nu a făcut-o în trecut de ce ar începe acum.
    Problema nu e Robu, problema este în curtea DNA, deoarece nu vrea să se atingă de Robu????
    Oare de ce?????
    Dar acești domni din primărie chiar nu au deloc bunul simt față de cetățean , bine că nu le au ales roz?????

  2. Aici nu-i vorba despre versuri ci despre pocirea orașului Timișoara cu niște trotuare absolut jenante, într-o discrepanță totală cu restul ambienței urbane. E „semnătura” Robului, care-și lasă găinațul peste tot în oraș. Sfidarea pe care o arată Diurecției de Cultură mă duce cu gândul la alt „măreț” personaj, care se credea mai presus de toată lumea, Hermann Goring. Individul a spus la un moment dat: „Când aud cuvântul cultură îmi vine să scot pistolul”. Așa și Lae Robu, că mai mult nu poate. Ipochimenul ăsta trebuie să-și ia urgent valea din Primărie. Avem nevoie de altcineva acolo, nu de un specimen scandalos de cretin nerușinat și indolent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.