Un teatru din vestul țării își continuă activitatea online. Când puteți urmări...

Un teatru din vestul țării își continuă activitatea online. Când puteți urmări primul spectacol transmis pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea și actorii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad au decis ca în perioada în care publicul nu mai are acces în sala de spectacole, din cauza restricțiilor impuse de starea de urgență decretată în urma epidemiei de coronavirus, să transmită online câte două reprezentații pe săptămână.

„Pentru că în aceste zile, orice cetățean responsabil stă, pe cât posibil, acasă, ne-am gândit să fim alături de spectatorii noștri și să le dăm în dar, săptămână de săptămână, câte două spectacole din repertoriul nostru, producții pe care să le poată urmări pe pagina noastră de Facebook. Și pentru ca bucuria lor să fie și mai mare, le vom oferi spre vizionare acele montări îndrăgite care au ieșit de ceva vreme din repertoriul nostru curent și pe care altfel nu le pot (re)vedea”, este mesajul lui Bogdan Costea, directorul general al teatrului, către spectatorii arădeni și nu numai.

Primul spectacol va fi transmis online vineri, începând cu ora 19.00. Este vorba despre comedia „Flori, fete, filme sau băieți”, de Mimi Brănescu, în regia Antonellei Cornici, avându-i în distribuție pe Cecilia Lucanu-Donat, Alina Vasiljević, Andrei Elek și Alex Mărgineanu.

Și spectacolele trupei de marionete a teatrului arădean pot fi urmărite live, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, în fiecare duminică, de la ora 11.00, spre bucuria micilor spectatori – a adăugat Bogdan Costea.


„Ne-am gândit ca și cei mai mici dintre spectatorii noștri să se bucure de teatru în aceste zile în care sunt nevoiți să stea în casă. Colegii mei de la trupa de marionete vor veni în fața lor duminică de duminică, cu câte o poveste spusă live, pe facebook. Menținem astfel tradiția spectacolului pentru copii, care are loc în fiecare duminică, de la ora 11,00”. Primul spectacol va avea loc duminică, 22 martie, când actrița Ana Doba, alături de o simpatică marionetă, le va spune celor mici povestea „Secrete din grădina mea”, o poveste magică despre secretele bine ascunse din lumea florilor și a gâzelor, de care se vor putea bucura și copiii din alte localități.

Surse foto: newsarad.ro, realitateadearad.net, arq.ro, facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.