EXCLUSIV Ministrul Sănătății, anunț-șoc: Maternitatea Bega ar putea trata atât pacienți cu...

EXCLUSIV Ministrul Sănătății, anunț-șoc: Maternitatea Bega ar putea trata atât pacienți cu COVID-19, cât și sănătoși

0
DISTRIBUIȚI

Scandalul maternităților ia amploare la Timișoara după vizita ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Vă reamintim că în acest moment maternitatea Odobescu este în carantină și ar urma să fie redeschisă mâine, conform anunțului Prefecturii, iar maternitatea Bega a fost desemnată unitate exclusiv pentru cazurile de COVID-19, conform unui Ordin de ministru emis ieri.

După vizita „de imagine” de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, ministrul s-a întâlnit cu primarul Nicolae Robu și Liliana Oneț, prefectul de Timiș În încercarea de a rezolva problema spitalului Primăriei Timișoara, aflat momentan în carantină, s-a ajuns la o posibilitate halucinantă: Maternitatea Bega să trateze atât cazurile cu COVID, cât și cele fără.


„În cazul Maternității Bega, se analizează posibilitatea ca o parte să fie pentru paciente cu COVID, și o parte pentru non-COVID. Vom stabili în funcție de analiza celor de la DSP Timiș. Nu văd de ce n-ar putea să facă și non-COVID”, a spus Nelu Tătar pentru PRESSALERT.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.