Nicolae Robu, despre „scrisoarea” transmisă în timpul pandemiei timișorenilor: „Gest firesc ca...

Nicolae Robu, despre „scrisoarea” transmisă în timpul pandemiei timișorenilor: „Gest firesc ca liderul să se adreseze comunităţii”

1
DISTRIBUIȚI

 

Nicolae Robu a avut o nouă reacţie virulentă la adresa unui jurnalist astăzi. Edilul a luat foc când a citit întrebarea legată despre materialele cu fotografia sa și mesaje despre COVID 19, care au ajuns în cutiile poștale ale timișorenilor împreună cu ziarul editat de Primăria Timișoara. Acesta s-a arătat extrem de deranjat că mesajul său ca „lider de comunitate” e văzut mai degrabă ca material electoral. „Am primit poze cu pliante electorale ale dumneavoastră…”, a fost textul care l-a determinat pe edil să ia din nou o poziţie extremă împotriva celor care văd altfel lucrurile.

„Mă îndoiesc că aţi primit poze cu pliante şi mă îndoiesc că aţi primit vreun material electoral.


Dacă aţi primit nu-mi aparţin, nu am nicio legătură cu ele. Nu vă e ruşine? Aţi citit ce scrie acolo, ce pliant dom’le? E o scrisoare pe o coală, ca şi aceasta (arătând o foaie A4), dar nu e pliant de niciun fel, cu un mesaj de la primar, într-o situaţie grea, mesaj prin care, pe de-o parte şi-i încurajeze, pe de altă parte îi îndemn să respecte cu stricteţe tot ce ni se cere de către autorităţile naţionale şi prin deciziile locale ca să trecem cu bine peste această criză. Ce vedeţi voi electoral acolo, nu vă e ruşine chiar? Documentaţi-vă dacă vă pretindeţi jurnalist, nu ştiu cine sunteţi, dar documentaţi-vă domnişoară, oricine aţi fi! Aţi văzut acel pliant, în primul rând ştiţi ce este un pliant? Mai sunt şi alţii ca dumneavoastră, care au atacat acest gest al meu”, a fost replica nervoasă a primarului la adresa jurnalistei.

Nicolae Robu consideră că „scrisoarea” sa ţine de domeniul normalităţii: „Gest firesc ca liderul să se adreseze comunităţii. Întotdeauna, preşedintele unui stat se adresează cetăţenilor statului respectiv. Un primar se adresează comunităţii la care este primar… E incredibil până unde puteţi merge”.

1 COMENTARIU

  1. Asculta mai nesimtitule, te-a votat a zecea parte din polualtia orasului si te crezi „lider al comunitatii”? Crezi ca de mesajele tale, facute pe banii nostri, are lumea nevoie acum? Din banii nostri nu esti in stare sa cumperi dozatoare pentru blocuri si trimiti 12.000 de oameni la Dedeman sa faca treba primariei, desi legea iti permite achizitii prin negociere din motive de extrema urgenta, zici ca nu stiai, nu? Ca sa nu mai spun ca sunteti specialisti in fragmentarea contractelor, sa nu depasiti anumite sume nici asta nu stii, asa-i? Cat despre spalatul strazilor, nu mai fa atata caz, asta ar trebui sa tina de normalitate, ocupa-te mai bine de trotuare, ca de bine de rau masinile nu tusesc, nu stranuta si nu scuipa. Si de bucatile alea de pamant care de unde se scurge mizeria si praful peste borduri. Idiotule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.