Primarul din Liebling, peste 120.000 euro pentru ridicarea unei capele, în plină...

Primarul din Liebling, peste 120.000 euro pentru ridicarea unei capele, în plină pandemie de coronavirus

3
DISTRIBUIȚI

 

Primarul din comuna timișeană Liebling, liberalul Ioan Munteanu, în plină pandemie de coronavirus, a hotărât că trebuie să construiască o capelă în satul Cerna. Acesta a înaintat consilierilor locali, la sfârșitul lunii martie, un proiect de hotărâre pentru aprobarea investiției și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, evaluat la nu mai puțin de 583.100 lei, adică peste 120.000 euro. În niciunul dintre documentele care a însoțit proiectul de hotărâre nu apare nicio justificare pentru această investiție. Președintele de ședință, consilierul local Iacob Udrea, de la PSD, a povestit că nimeni nu s-a opus, în principiu, construcției acelei capele în localitatea care are aproximativ 300 de locuitori.

”Discuția a fost la sumă.


Le-am spus colegilor mei să se gândească că își fac o casă mare, cu etaj, de banii ăștia, nu o capelă. Toți au tăcut. Primarul a spus că nu a putut să copieze pentru toți consilierii documentația și că în preț e inclus și TVA-ul. La final, a susținut că face capela pentru că i-a impus Curtea de Conturi, când a făcut control anul trecut i-a pus problema că nu sunt capele în satele aparținătoare. Noi nu avem nici secretar la primărie. A venit unul, dar a plecat. Cu primarul e foarte greu de vorbit, el își impune punctul de vedere, el le știe pe toate. E un fel de analfabet, dacă l-ai pune să scrie… Au fost prezenți 11 din cei trei 13 consilieri locali. Opt, din care șapte sunt de la PNL, au votat proiectul”, a povestit Iacob Udrea.

Când l-am sunat pe primarul Ioan Munteanu să-l întrebăm de ce trebuie să dea peste 120.000 euro pentru o capelă, acesta a spus doar ”mulțumesc pentru articol. Nu cunosc, nu știu nimic” și a închis telefonul. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat pe larg cazul primului pacient infectat cu coronavirus de la Liebling care a decedat, primarul liberal susținând atunci ”Fu..-o Dumnezeu de țară. Nimic nu avem pus la punct, nimic”.

3 COMENTARII

  1. Jaf din banii publici pe fata . Sa vedem devizul de construcție cu materialele si manoperă necesară sa vedeti acolo cum sau umflat prețurile .
    Publicati devizul oferta . Cine face lucrarea care firma si cine este patronul . Încredințare directă sau licitație.
    Aloooo organele ce fac .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.