Primarul din Liebling, peste 120.000 euro pentru ridicarea unei capele, în plină...

Primarul din Liebling, peste 120.000 euro pentru ridicarea unei capele, în plină pandemie de coronavirus

4
DISTRIBUIȚI

 

Primarul din comuna timișeană Liebling, liberalul Ioan Munteanu, în plină pandemie de coronavirus, a hotărât că trebuie să construiască o capelă în satul Cerna. Acesta a înaintat consilierilor locali, la sfârșitul lunii martie, un proiect de hotărâre pentru aprobarea investiției și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului, evaluat la nu mai puțin de 583.100 lei, adică peste 120.000 euro. În niciunul dintre documentele care a însoțit proiectul de hotărâre nu apare nicio justificare pentru această investiție. Președintele de ședință, consilierul local Iacob Udrea, de la PSD, a povestit că nimeni nu s-a opus, în principiu, construcției acelei capele în localitatea care are aproximativ 300 de locuitori.

”Discuția a fost la sumă.


Le-am spus colegilor mei să se gândească că își fac o casă mare, cu etaj, de banii ăștia, nu o capelă. Toți au tăcut. Primarul a spus că nu a putut să copieze pentru toți consilierii documentația și că în preț e inclus și TVA-ul. La final, a susținut că face capela pentru că i-a impus Curtea de Conturi, când a făcut control anul trecut i-a pus problema că nu sunt capele în satele aparținătoare. Noi nu avem nici secretar la primărie. A venit unul, dar a plecat. Cu primarul e foarte greu de vorbit, el își impune punctul de vedere, el le știe pe toate. E un fel de analfabet, dacă l-ai pune să scrie… Au fost prezenți 11 din cei trei 13 consilieri locali. Opt, din care șapte sunt de la PNL, au votat proiectul”, a povestit Iacob Udrea.

Când l-am sunat pe primarul Ioan Munteanu să-l întrebăm de ce trebuie să dea peste 120.000 euro pentru o capelă, acesta a spus doar ”mulțumesc pentru articol. Nu cunosc, nu știu nimic” și a închis telefonul. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat pe larg cazul primului pacient infectat cu coronavirus de la Liebling care a decedat, primarul liberal susținând atunci ”Fu..-o Dumnezeu de țară. Nimic nu avem pus la punct, nimic”.

4 COMENTARII

  1. Jaf din banii publici pe fata . Sa vedem devizul de construcție cu materialele si manoperă necesară sa vedeti acolo cum sau umflat prețurile .
    Publicati devizul oferta . Cine face lucrarea care firma si cine este patronul . Încredințare directă sau licitație.
    Aloooo organele ce fac .

  2. Daca nu controleaza nimeni cum se cheltuiesc banii primarii fac cum ii taie capul. Cand se vad in fata gramezii cum sa nu traga pentru interesul lor cât pot de mult. Nu vedeti ca fac lucrari de zeci si sute de mii de euro si nu durează nici un an?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.