Timișoreanul Dragoș Moldovan a lansat prima piesă după ce a câștigat Vocea...

Timișoreanul Dragoș Moldovan a lansat prima piesă după ce a câștigat Vocea României VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Dragoș Moldovan, câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României, a revenit cu primul single de după finala concursului. Piesă se intitulează „Cândva, undeva” și este compusă intergral de către artist.

„Melodia «Cândva, undeva» este prima melodie de după Vocea și este prima melodie de pe albumul ce urmează a fi lansat. Totodată, este și prima piesă scrisă de mine vreodată, asta însemnând că sunt deja câțiva ani de când am compus-o”, a declarat Dragoș Moldovan.

Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, unde a studiat la Liceul de Muzică, iar în prezent este student la Facultatea de Muzică, unde studiază chitara.


Pe lângă muzică, Dragoș este foarte atașat de animale, el fiind și dresor de câini. Dragoș este și solistul trupei Pandora, alături de care a lansat în urmă cu o lună melodia „Așa cum sunt”. Melodia înregistrată la Consonance Studio Timișoara este prima colaborare a trupei cu Universal Music România, iar videoclipul a fost realizat de Ana Moldovan, luminile și echipamentul find asigurate de Lucian Oros.

Trupa timișoreană Pandora s-a format la sfârșitul anului 2010 și a avut parte de o recunoaștere din partea amatorilor de rock, find invitată să susțină o serie de recitaluri în cadrul unor evenimente importante desfășurate în întreaga țară. Cu toate acestea, formația n-a reușit încă să lanseze un album. Discul mult – așteptat de fanii trupei va fi lansat în cursul acestui an. Pandora este alcătuită din Dragoș Moldovan – voce, Alin Stoenescu – chitară/voce, Richard Ebner – tobe, Adrian Nițulescu – bas/voce și Shimmy – chitară/voce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.