Accident grav pe șoseaua care leagă Lugojul de Deva UPDATE Un decedat...

Accident grav pe șoseaua care leagă Lugojul de Deva UPDATE Un decedat și doi răniți

0
DISTRIBUIȚI

 

Accident grav pe șoseaua care leagă Timișoara de Deva, în această dimineața, în localitatea Coșevița.


Pompierii au fost alertați la ora 07,31, la locul intervenției deplasându-se de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 7 pompieri și 2 echipaje SAJ, după ce un TIR și un autoturism s-au ciocnit.

În autoturism se aflau trei persoane, iar una dintre acestea este în stop cardio-respirator, efectuându-se manevrele de resuscitare. Celelalte două persoane, sunt conștiente, primesc îngrijiri medicale. La locul intervenției a fost trimis și elicopterul SMURD. Circulația este întreruptă pe ambele sensuri.

UPDATE Poliția Timiș a anunțat că ” s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, ce se deplasa către Deva a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul, de 22 de ani, au suferit vătămări corporale,iar celălalt pasager de 40 de ani a decedat. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.