Incendiu într-un bloc turn din Timișoara, un bărbat a murit

Incendiu într-un bloc turn din Timișoara, un bărbat a murit

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 a pus pe jar echipajele de urgență în această după-amiază. Echipaje de pompieri, SMURD și Ambulanță s-au deplasat pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara, unde un incendiu a izbucnit într-un apartament aflat la etajul 8 al unui bloc turn.

Focul a fost stins rapid, iar echipajele de urgență au scos din apartament un bărbat în stare de inconștiență. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă în zadar, fiind declarat decesul. Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul.

UPDATE „Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un apartament în Timișoara, calea Circumvalațiunii.


La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta într-o încăpere a apartamentului, cu degajări mari de fum. S-a constituit o echipă de căutare-salvare care a identificat o persoană inconștientă în interior. Victima a fost predată echipajului SMURD care au efectuat manevrele de resuscitare. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat de către medicul sosit la fața locului. În acest moment, pompierii lucrează pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și stabilirea cauzei incendiului”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.