Nicolae Robu încalcă legea, în mod repetat, în timp ce amenință cu...

Nicolae Robu încalcă legea, în mod repetat, în timp ce amenință cu procese și plângeri la DIICOT

5
DISTRIBUIȚI
Primarul Robu și liderul PNL Timiș Robu, conferințe de presă din biroul de la Primăria Timișoara

Ultralegalistul Nicolae Robu, după cum se autocaracterizează, încalcă legea de câteva luni fără să clipească. De la începutul pandemiei de coronavirus, conferințele de presă organizate de acesta, ca primar și președinte al PNL Timiș, sunt exclusiv online, jurnaliștii trimițând întrebările pe un grup de Whatsapp, iar acesta răspunzând doar celor care-i convin.

Robu a transformat sediul Primăriei Timișoara și in cartier general al PNL Timiș, acesta organizându-și conferințele de presă de partid tot din biroul de primar.


Singurele diferențe – pe masă este pus un carton cu însemnele PNL, extrem de vizibil în timpul discursurilor fluviu ale lui Nicolae Robu și din cadru dispare steagul cu stema Timișoara. Legea partidelor politice prevede foarte clar faptul că ”sunt interzise constituirea de structuri ale partidelor politice după criteriul locului de muncă, precum și desfășurarea de activități politice la nivelul agenților economici sau al instituțiilor publice”.

Liderul PNL Timiș nu este interesat de acest lucru și continuă să facă propagandă politică din scaunul din biroul de primar al Timișoarei și să-i amenințe pe cei care nu-i cântă în strună cu procese și plângeri la DIICOT.

5 COMENTARII

 1. Da face pt că unele instituții nu își fac datoria să se autosesizeze din oficiu, poate că DNA este în carantină???????????
  Noi cetățenii ce să înțelegem că legile sunt doar pt noi???????? Doar numai noi să le respectăm???????
  Suntem deja siderati de gesturile primarului, gesturi și atitudine primitivă, dar problema nu este la el sunt la cei care ar trebui să aplice legea și nu o fac?????
  Oare de ce???????
  Mulțumim celor ce permit aceste derapaje!!!!!!

 2. Este singurul primar din țară dacă tot se compară cu alte orașe care este contestat atât de mii de cetățeni cât și de jurnaliști. El primarul Robu Nicolae are o problemă, și aruncă cu noroi în noi cetățeni.
  Să vă fie rușine domnule primar.
  Cred că bunele maniere vă lipsesc și eu cred că de fapt sunteți condus de mafie, oare o fi adevărat?????
  Nu mai sunteți primarul de acum 8 ani, ați dat de bani și va ți schimbat, urât din partea dumneavoastră…..

 3. Avand in vedere ca orice misca primeste amenda intre noi de rand, acest incimpetent umbla liber. Chiar exista diferenta de clasa si statut si e intarita de institutii false ce se prefac ca lucreaza in interesul populatiei.

 4. Crăcănel se autoactiveaza, chiar așa crăcănel tu să faci plângeri penale, poate când vei intra pe ușa parchetului pt denunț poate faci înainte un autodenunt că ar fi mai indicat?????
  Ce zici de asta crăcănel?????

 5. Domnule primar spuneti dvs. Cum ati cataloga un manager de firma, institutie, de ce vreti dvs. care in 3 ani jumate nu este in stare sa aplice Legea 15/2003, lasand cel putin 250 de oameni sa stea blocati doar doar primarul si aparatul din primarie sa isi faca treaba pentru care sunt platiti lunar cu sume consistente…nu cumva e incompetenta(vezi Farkas Imre si Harabor si ceilalti din comisia Legii15), nu cumva e rea vointa pentru ca nu a mai prins loc pe lista cine trebuia din anturajul conducerii? Nu cumva e chiar coruptie? Sau e dezinteres si nesimtire???cum catalogati dvs. Ce se intampla pe acest subiect…si sunt convins ca sunt si multe alte situatii in care oamenii din primarie fac abuzuri sau nu isi fac treaba…si cine e raspunzatorul principal pt activitatea aceatora???dumneavoastra domnule primar…daca nu isi fac treaba inlocuitii si puneti oameni capabili si onesti sa faca treaba. Referitor la L15/2003 primele procese care au intarziar cu cel putin un an tot demersul a fost din motiv ca cei din comisie in frunte cu Farkas Imre au interpretat ei ce scrie in Lege in loc sa aplice ce scrie foarte clar…cum ca persoanele trebuie sa aibe pana in 35 de ani LA DATA DEPUNERII DOSARULUI, iar comisia i-a descalificat pe motiv ca trebuia sa aibe sub 35 de ani in momentul atribuirii…nu e un abuz din partea primariei aici? nu e destul de clar ce scrie in Lege, trebuie sa fii doctor in drept incat sa intelegi? si multe alte lucruri dacute gresit din care rezulta rea vointa, coruptie, nesimtire…din acest punct de vedere sunteti la fel de nocivi voi cei care sunteti acum in fruntea tarii ca si cei dinaintea voastra…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.