Operațiune de salvare pentru un muncitor prins sub o macara răsturnată FOTO

Operațiune de salvare pentru un muncitor prins sub o macara răsturnată FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-809209521">

Echipajele de urgență au fost solicitate în zona localității arădene Bata, în apropiere de granița cu județul Timiș, după ce un bărbat a rămas prins sub un utilaj care s-a răsturnat. Bărbatul a suferit fracturi multiple.

„Echipajul SMURD al gărzii de intervenție nr. 2 Birchiș a intervenit în zona localității Bata pentru acordarea de prim ajutor unei victime, bărbat, care a fost prins sub un utilaj. În momentul sosirii echipajului de intervenție victimă se află între utilaj si un panou, în viață, cooperant. A fost solicitat sprijinul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

Victima a fost extrasă de către cei trei paramedici ai echipajului SMURD și de către muncitorii aflați în zonă, i s-a acordat primul ajutor si a fost preluată de echipajul SMURD Birchiș, care ulterior a predat-o echipajului SMURD TIM și transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.