Un om a murit după ce a fost lovit de tren, în...

Un om a murit după ce a fost lovit de tren, în Arad UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-166022070">

Un apel la 112 a mobilizat echipajele de urgență, în această după-amiază, pe strada Poetului din Arad, unde o persoană a fost lovită de tren, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă din păcate echipajul de urgență nu a mai putut face nimic pentru victimă, fiind declarat decesul.

Vom reveni cu amănunte.

UDPATE Un biciclist a fost accidentat mortal de tren, vineri după-amiază, în Arad, după ce a ignorat faptul că bariera la nivelul trecerii de cale ferată era coborâtă și mai multe mașini așteptau în coloană, transmite CFR Infrastructură.

„În jurul orei 14.30, trenul 16207, care aparține operatorului RegioCalatori, surprinde și accidentează mortal un biciclist, la o trecere la nivel dotată cu barieră automată situată între stațiile Arad – Arad Vest, la km 3+510”, a afirmat purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.

Conform sursei citate, în momentul accidentului, barierele erau în poziția „închis”, iar biciclistul a trecut pe lângă coloana de mașini, oprită la barieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.