Accident feroviar în Timiș. O mașină a fost lovită de un tren,...

Accident feroviar în Timiș. O mașină a fost lovită de un tren, echipajele de urgență încearcă să salveze viața șoferului

0
DISTRIBUIȚI

Traficul feroviar este întrerupt în județul Timiș, între stațiile Timișeni și Jebel, după ce un tren a lovit o mașină. Șoferul este resuscitat.

Potrivit Mediafax, circulația feroviară este întreruptă pe secția de cale ferată 922, km. feroviar 19+830 de metri, între stațiile Timișeni și Jebel, intersecție cu DC 158, în zona localității Pădureni, județul Timiș.

O mașină a fost lovită, într-o intersecție semaforizată cu indicatoare rutiere, de un tren care circulă pe relația Stamora Moravița -Timisoara Nord.

Primele informații arată că șoferul este resuscitat.

UPDATE

Potrivit ISU Timiș, în accident a fost implicat un automotor care asigură relația Timișoara Nord – Moravița, în care se aflau 30 de călători și un autoturism în care se afla doar șoferul.

În urma impactului a rezultat doar o victimă – șoferul autoturismului, care a fost preluat inconștient de către un echipaj SMURD.


Călătorii din automotor nu au necesitat îngrijiri medicale.

La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, două echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și 14 pompieri. A fost alertat și elicopterul SMURD, însă nu a fost nevoie de intervenția acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.