Grădiniţele şi creşele se vor deschide la Timişoara. „Eu nu adaug nicio...

Grădiniţele şi creşele se vor deschide la Timişoara. „Eu nu adaug nicio restricţie la cele care sunt instituite la nivel naţional”

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a anunţat că în Timişoara grădiniţele de stat se vor deschide după 15 iunie. Decizia a fost lăsat la latitudinea autorităţilor locale, lucru valabil şi în cazul creşelor şi after school-urilor.

Robu a spus că e adeptul unei reveniri cât mai rapide la viaţa de dinainte de pandemie şi prin urmare nu va institui nicio restricţie în plus faţă de cele anunţate la nivel naţional.


„Eu nu o să adaug nicio restricţie la cele care sunt instituite la nivel naţional. Consider că am ajuns într-un stadiu în care ne putem permite mai multe libertăţi, ne putem relua mare parte din activităţile normale, obişnuite şi desigur putem reveni în mare măsură la un mod de viaţă ca înainte de pandemie, dar unele lucruri trebuie să le fi învăţat în această perioadă şi trebuie respectate în continuare. Ceea ce s-a hotărât la nivel naţional, că rămâne mai departe ca interdicţie, ca exigenţă, restricţionare, eu respect şi îndemn pe toată lumea să respecte, dar nu voi adăuga nimic. Iar acolo unde decizia naţională spune: rămâne la latitudinea autorităţilor publice locale, acolo eu voi merge spre deschidere. Consider că trebuie să facem paşi spre revenirea la normalitate… Viaţa trebuie să continue”, a declarat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.