Tineri prinși în flagrant după ce au vândut jumătate de kilogram de...

Tineri prinși în flagrant după ce au vândut jumătate de kilogram de hașiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Trei tineri au fost prinși în flagrant, în Bihor, după ce au vândut jumătate de kilogram de hașiș cu aproape 2.000 de lei. DIICOT bănuiește că tinerii fac parte dintr-o grupare care vindea droguri atât distribuitorilor, cât și consumatorilor.

Conform Poliției, flagrantul a avut loc în Vășad, județul Bihor, iar cei trei tineri aveau asupra lor 480,28 grame de rezină de cannabis (hașiș), drog de risc.

Totodată, la locuințele acestora, polițiștii au găsit alte 185 de grame de rezină de cannabis, un aparat pentru mărunțit, precum și un cântar de mare precizie.

Drogurile au fost confiscate pentru expertiză.

DIICOT susține că tinerii sunt bănuiți că fac parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de risc, respectiv cannabis şi haşiş, în condițiile în care livrau drogurile altor distribuitori, dar şi consumatori din Bihor, cu 35-60 lei/gram, în funcţie de cantitatea cumpărată.

Conform DIICOT, tinerii au fost prinși în flagrant când au vândut 480 de grame de haşiş cu 1.860 lei.

Tinerii, doi de 22 de ani și unul de 26 de ani, toți din Vășad, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar joi vor fi prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.