Metodă „clasică” la Ripensia: roş-galbenii au anunţat un trial pentru depistarea unor...

Metodă „clasică” la Ripensia: roş-galbenii au anunţat un trial pentru depistarea unor posibile ţinte de transfer

0
DISTRIBUIȚI
Arhivă

Ripensia Timişoara apelează inclusiv la clasicele probe de joc în această vară pentru completarea lotului. Roş-galbenii au anunţat un trial la arena „Electrica” pentru orice doritor cu ghete, între zilele de 8 şi 10 iulie.

„Ripi” are programată reunirea primei echipe pe 6 iulie, dar nu renunţă la o metodă învechită, uneori poate utilă, de a detecta noi talente.


„Ripensia UVT organizează un trial în vederea unei posibile cooptări în lotul nostru a jucătorilor interesați. Acțiunea de selecție se va desfășura la stadionul Electrica, va fi condusă de către conducerea tehnică a primei echipe și se va desfășura astfel; 8-9 iulie, ora 18.00 – antrenament; 10 iulie, ora 18.00 – meci de verificare”, se arată în anunţul clubului timişorean.

Cei care cred că au tot ce trebuie pentru a evolua în Liga 2 pentru ripensişti sunt rugaţi să scrie la secretariat@ripensiatimisoara.ro sau să sune la telefon 0748 204 608.

„Antrenamentele și meciul de verificare se vor desfășura cu respectarea regulilor impuse de evoluția pandemiei de coronavirus”, se mai precizează în comunicat.

Reamintim că Ripensia are din această vară un nou tehnician, Cosmin Petruescu luându-i locul lui Alexandru Pelici, care a plecat la colega de eşalon din Reşiţa.

Roş-galbenii au mai făcut de asemenea o modificare în staff, anunţată astăzi. În departamentul medical, Darius Mihart (35 ani), ultima dată la CSC Dumbrăviţa, l-a înlocuit pe Marian Cotoşpan.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, au plecat George Monea, Vlad Chera (Reşiţa) şi Horaţiu Moldovan şi a fost confirmată revenirea lui Haralambie Mociu (Foresta).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.