Mezzosoprana Aura Twarowska, aproape de public prin intermediul unor transmisiuni digitale

Mezzosoprana Aura Twarowska, aproape de public prin intermediul unor transmisiuni digitale

0
DISTRIBUIȚI

Mezzosporana Aura Twarowska revine alături de publicul său prin intermediul unor transmisiuni digitale care debutează astăzi, de la ora 21, printr-un eveniment care va fi transmis de Opera de Stat din Viena. Este vorba de înregistrarea concertului „Elektra”, pe muzica lui Johann Strauss, spectacol susținut cu cinci ani în urmă în capitala Austriei.

Mâine, 4 iunie, de la ora 19, în cadrul stagiunii online, Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de Cristian Măcelaru, va avea în program lucrările „Amurg de toamnă” de Alfred Alessandrescu, „Poemul iubirii şi al mării” de Ernest Chausson și „Simfonia nr. 2”, în mi minor, op. 27 de Serghei Rahmaninov, solistă fiind mezzosoprana Aura Twarowska. Seria evenimentelor online continuă în data de 8 iunie cu o nouă transmisiune a Operei de Stat din Viena, de această dată fiind vorba de „Boris Godunow“ de M. Mussorgski.

Spectacolele Operei din Viena sunt disponibile pe platforma www.staatsoperlive.com, unde aveți nevoie să vă creați un cont și un abonament, care este însă gratuit în această perioadă. Transmisiunea online din cadrul stagiunii orchestrei Filarmonicii George Enescu condusă de Cristian Măcelaru poate fi urmărită pe canalele online ale Filarmonicii „George Enescu“, pe pagina de Facebook și pe canalul YouTube. Accesul pe aceste canale online va fi gratuit timp de 48 de ore.

Mezzosoprana Aura Twarowska (născută Aurora Eleonora Avram în 1967, Lugoj) se dedică vieţii muzicale încă de la vârsta de șase ani prin studiul pianului, al mandolinei şi cel al cântului în Lugojul natal.


Urmează masteratul la Universitatea de Muzică din Bucureşti, unde obţine diploma de studii aprofundate – operă, la clasa prof. univ. Georgeta Stoleriu. Din 2010 este doctor în muzică. Colaborările şi turneele internaţionale îi facilitează întâlnirea cu teatrele europene, toate acestea conducând la angajarea sa ca solistă a Operei de Stat din Viena în anul 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.