Adrian Orza, susținut în lupta pentru Primăria Timișoara de un partid nou...

Adrian Orza, susținut în lupta pentru Primăria Timișoara de un partid nou înființat

0
DISTRIBUIȚI

adrian orza pressalert live

Consilierul independent Adrian Orza va fi susținut la alegerile locale din toamnă, în cursa pentru Primăria Timișoara, de Partidul Republican din România în cadrul unei alianțe administrative.

„Timişoara a fost, în 1989, promotoarea schimbării şi astfel vrem şi noi să dăm semnalul pentru schimbare de la Timişoara. Am avut numeroase consultări departe de spaţiul public pentru a sprijini cel mai bun candidat pentru Primăria Timişoara.


Ne dorim pentru Timişoara mai mult! Puţini ştiu că Timişoara e primul oraş din România în care taxele şi impozitele se plătesc online, încă din 2002! Lucru posibil datorită unui om pe care-l susţinem la primăria Timişoarei: Adrian Orza!”, a declarat Alexandru Coita, preşedintele Partidului Republican.

Și social-democrații au anunțat că au purtat discuții cu Adrian Orza cu privire la o potențială susținere a candidaturii sale la Primăria Timișoara. La finalul lunii iunie, președintele PSD Timiș, Alfred Simonis a admis că un membru PSD extrem de cunoscut ar putea să nu câștige alegerile, iar acesta nu este un moment în care social-democrații să facă experimente.

Adrian Orza a fost viceprimar în administrația Ciuhandu și a  candidat din partea PNȚCD la Primăria Timișoara, în 2012. El și-a anunțat, în luna februarie a acestui an, intenția de a-l contracandida pe Nicolae Robu, actualul primar al orașului, fără să precizeze dacă o va face ca independent sau într-o formulă care vizează o alianță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.