Doi timișeni, răniți după ce locuința le-a luat foc FOTO

Doi timișeni, răniți după ce locuința le-a luat foc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1801985325">

Pompierii din cadrul ISU Timiș au fost solicitați să intervenă pentru lichidarea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Periam.

„La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 9 pompieri din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Periam. Incendiul s-a manifestat într-o bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Pompierii voluntari au reușit să extragă butelia din locuință până la sosirea echipajelor de intervenție. De asemenea, pompierii au intervenit rapid pentru localizarea incendiului, astfel fiind salvate celelalte încăperi ale casei”, a transmis ISU Timiș.

În urma incendiului, doi bărbați, proprietarii locuinței, au suferit arsuri ușoare la membrele superioare, primind îngrijiri medicale la fața locului, însă refuzând transportul la spital.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.