Mișcare surpriză la Poliția Timiș – comisarul șef Alin Petecel, mutat...

Mișcare surpriză la Poliția Timiș – comisarul șef Alin Petecel, mutat trei luni la Dolj. Cine este noul inspector șef

3
DISTRIBUIȚI
Alin Petecel (stânga) și Dan Stoicănescu (dreapta)

Inspectoratul General al Poliției Române a făcut o mișcare surpriză – comisarul șef Alin Petecel, cel care conduce Poliția Timiș, a fost mutat, pentru o perioadă de trei luni, la conducerea inspectoratului Dolj.


În locul său a fost numit inspector șef, comisarul șef Dan Stoicănescu, adjunctul care se ocupa de problemele operative ale IPJ Timiș.

Mutarea lui Petecel vine după scandalul dării afară de către Poliția Timiș a agentului Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, pe motiv că a scris pe Facebook despre problemele din inspectorat. Ulterior, IGPR a infirmat decizia, iar Kovacs a rămas polițist. La vremea respectivă, agentul a acuzat că este vorba ”de pură răzbunare” din partea lui Petecel. De asemenea, numele lui Petecel a apărut în scandalul grupării Boncu. În timp ce era în arest, Alin Huc Oiță l-a confundat pe Stoicănescu cu Petecel și l-a întrebat ”Dar nu mă mai cunoști? Am fost împreună la chefuri cu Ionuț Nasleu, m-ai uitat?!”. De altfel, Petecel i-a avut ca invitați de onoare la ziua sa de naștere pe primarul Nicolae Robu și pe Ioan Nasleu,

3 COMENTARII

  1. Petecel tre dat afară nu mutat, dacă vrem să fim și să traim într-o Românie Normală??????
    Oare nu îndeplinea acest șef toate criteriile de trimis la plimbare.
    Această mutare este o jicnire față de cetățeni.

  2. Liderul Petecel al lumi așa zisă,,,, bună,,,,,, a plecat greșit nu unde trebuia să ajungă,,,,,, afară,,,,,,, fără preaviz.
    Oare cât va trebui să mai vedem această mascarada PNL _PSD
    Așteptăm alegerile și după poate vom schimba ceva cu adevărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.