Fără adversari „testaţi” la Buziaş, Ripensia a disputat primul joc „în familie”

Fără adversari „testaţi” la Buziaş, Ripensia a disputat primul joc „în familie”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara nu poate întâlni în stagiul centralizat de la Buziaş alte echipe, dar a disputat azi un prim joc-şcoală. „Echipa I” a roş-galbenilor a ieşit câştigătoare graţie „dublei” lui Denis Golda în prima mişcare „11 vs. 11” pentru pregătirea sezonului viitor de Liga 2.

Cum „Ripi” nu a putut întâlni CSM Lugoj şi nu va putea evolua probabil nici contra UVT-ului miercurea viitoare, cele două formaţii din D-Timiş nefiind testate pentru noul coronavirus, roş-galbenii au jucat azi dimineaţă un meci în familie.


Jocul a avut două reprize a câte 30 de minute.

Lotul a fost impărţit in două jumătăţi egale iar câştigătoare a ieşit „Echipa I” cu 2-1. Golda a deschis scorul în minutul 19, cu un lob din afara careului. Iar in minutul 36 tot el a majorat scorul cu un șut din opt metri. „Echipa II” a redus din handicap în minutul 40, prin lovitura de pedeapsă transformată de Alex Neagu.

Miercuri, 22 iulie, va avea loc următorul joc-şcoală iar stagiul centralizat va fi incheiat vinerea viitoare. In această perioadă elevii lui Cosmin Petruescu au parte de câte două şedinţe de pregătire pe zi. Deocamdată ripensiştii au efectuată o singură etapă de testare Covid, urmând curând să repete procedeul medical.

Echipa I: Mociu (Păduraru) – A. Macrițchii, Lalic, Apro, Benea – Stoi, T. Călin, Tudorache – Urvanțev, Golda, Vasluian.

Echipa II: Velcea jr. (Dobre) – Maric, Țieranu, Burdeț, Sturzu – V. Macrițchii, Gladun, Neagu – S. Dan, Popovici, Sîrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.