SCM Timişoara şi-a asigurat şi serviciile unui jucător aflat de un an...

SCM Timişoara şi-a asigurat şi serviciile unui jucător aflat de un an în club. Şase nume anunţate de „lei” la capitolul plecări

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook – Baschet SCM Timişoara – pagina oficială

Conducerea „Leilor din Banat” continuă să semneze înţelegeri cu jucătorii doriţi pentru ediţia 2020-21. După experimentatul Milos Komatina, SCM Timişoara a parafat un nou contract şi cu Adam Mirkovic, jucătorul care poate evolua pe posturile 3 şi 4 a semnat pe încă două stagiuni.

Sârbul Mirkovic (28 ani) a sosit în vara trecută la club şi e unul dintre jucătorii din vechiul lot care rămân la club. „Sunt foarte fericit pentru faptul că rămân la Timișoara. A fost bine în primul meu sezon la această echipă, iar în următoarea stagiune îmi doresc să facem un pas înainte. Pentru asta, sper în primul rând că va fi totul bine cu virusul.


Mă antrenez cu greutăți în sala de forță și de curând am început să lucrez din nou cu mingea. Mai este aproximativ o lună până la prima întâlnire cu echipa pentru următorul sezon, vreau să mă prezint la reunire într-o formă fizică bună. În noul format de campionat, cu mai multe echipe, vor fi mai multe meciuri în prima fază, vom călători mai mult, va fi un sezon interesant în care sper să avem rezultate bune”, a declarat Adam Mirkovic.

„Mă bucur că am prelungit contractul lui Adam, am vrut ca această înțelegere să fie pe durata a două sezoane. Poate că va fi vorba chiar de o perioadă mai lungă în viitor, după ce expiră această înțelegere. Motivele prelungirii sunt simple. Adam a arătat foarte multă constanță în sezonul trecut, evoluțiile sale nu au fost oscilante, jocul său a fost același etapă de etapă, chiar cu o ușoară creștere. Mi-am dat seama repede că este un jucător de echipă, care poate că nu face diferența, dar în construcția echipei reprezintă o piesă importantă”, a spus şi Dragan Petricevic, antrenor principal și managerul Baschet SCM Timișoara.

La SCM rămâne şi muntenegreanul Komatina, dar şi Lazar, Schipor şi Dragoste, ultimii trei erau singurii jucători din lot care semnaseră pe mai mult se un sezon în urmă cu un an. Între timp alb-violeţii şi-au întărit rândurile cu Gajic, Lewis Dolphin Stallworth IV şi Alex Olah, Mocrţichi a revenit la echipă, dar au fost bifate şi câteva despărţiri sonore. Nikola Pesakovic, Bogdan Popa, Alexandru Coconea, americanul Troy Franklin, Bogdan Penciu şi nici belgianul Amaury Gorgemans nu mai continuă la SCM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.