Virgil Musta: Virusul există. Riscul este să ajungem în situația Italiei, Franței,...

Virgil Musta: Virusul există. Riscul este să ajungem în situația Italiei, Franței, Spaniei

0
DISTRIBUIȚI

Medicul Virgil Musta, șeful Secției de Boli Infecțioase a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara a precizat, într-un interviu pentru o televiziune națională, că secția Covid-19 a spitalului se apropie de capacitatea maximă.

Într-un interviu pentru B1 TV, medicul Virgil Musta a declarat că cel mai negru scenariu pe care l-am putea trăi în perioada următoare este trierea pacienților în spitale: „Riscul este să ajungem în situația Italiei, Franței, Spaniei.


Pacienții nu au mai avut locuri să se interneze în spitale. Numărul este limitat. Cei care vor fi în stare gravă, vor fi trimiși la domiciliu, pentru că nu vom avea locuri în spitale. Cu riscul de a deceda la domiciliu. Foarte probabil să ajungem la situația primul venit, primul servit, pentru că în continuare nu putem externa un pacient care este grav sau în formă severă, pentru a primi altul în stare gravă. Evaluarea va fi foarte dificilă de făcut.”

Virgil Musta a făcut un nou apel la respectarea regulilor pentru evitarea răspândirii virusului: distanțarea fizică, igiena mâinilor și purtarea măștii de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.