Cum va fi vremea în luna iulie. Anunțul meteorologilor

Cum va fi vremea în luna iulie. Anunțul meteorologilor

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile în vestul și nord-vestul țării vor fi mai coborâte decât normalul perioadei, în următoarele patru săptămâni, au anunțat astăzi specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie.


Potrivit sursei citate, în această lună vor exista perioade cu excedent de ploi în anumite zone.

În săptămâna 6 – 13 iulie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sud-estice, dar și ușor mai coborâte în vest și nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, anunță ANM. În sud-vest, regimul pluviometric va fi deficitar.

În săptămâna 13 – 20 iulie, temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte în nord-vestul teritoriului. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 20 – 27 iulie se va caracteriza prin temperaturi medii ale aerului ușor mai coborâte în nord-vest, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 27 iulie – 3 august, în regiunile intracarpatice temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.