Adrian Eftimie: „De acum înainte, treaba își va reveni ușor – ușor,...

Adrian Eftimie: „De acum înainte, treaba își va reveni ușor – ușor, trebuie doar să avem răbdare“

0
DISTRIBUIȚI

În rândul iubitorilor de muzică electronică din România, numele lui Adrian Eftimie este binecunoscut. Pe bună dreptate. Artistul care în luna mai a împlinit 42 de ani și-a creat un nume în scena autohtonă încă de la începutul anilor ’90 și a lansat o serie de piese apreciate de public și a mixat în cadrul celor mai importante evenimente de profil din România și nu numai.

Adrian Eftimie revine în fața timișorenilor mâine 15 august cu un set „adaptat“ vremurilor pe care le trăim la Gatsby Social Club, în cadrul unui eveniment a cărui deschidere va fi asigurată de DaBrix. Înaintea acestui set, am realizat un scurt interviu alături de artistul care zilele trecute a mixat în cadrul unui party deosebit desfășurat în Bulgaria.

– Anul acesta, în cadrul unui proiect care își propune să prezinte frumusețile României numit „Trip in Romania” ai susținut un set inedit la Cazanele Dunării. Cum ai ajuns să faci parte din acest proiect și cum a fost experiența de a mixa într-un asemenea loc ?

– Proiectul „Trip in România” este conceput de Cyclic Agency, care este totodată și agenția care mă manageriază, deci conexiunea a fost simplă, că să spun așa. Locația aleasă, din punctul meu de vedere a fost unică, este probabil unul dintre locurile cele mai diferite în care am mixat.

– Cum ai trecut peste perioada asta complicată? Cum vezi situația muzicii dance la ora actuală?

– De fel sunt foarte optimist, a fost o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar am încercat să văd partea bună a lucrurilor, spre exemplu, am petrecut mai mult timp cu familia.


De acum înainte, treaba își va reveni ușor, ușor, trebuie doar să avem răbdare.

– Zilele trecute ai fost invitat să mixezi în Bulgaria, cum a fost această experiență pentru tine?

Cacao Beach este cea mai frumoasă locație de vara cu muzică electronică din Bulgaria și cu siguranță și cea mai importantă. Sunt invitat în Bulgaria an de an, de peste 10 ani. Am rezonat foarte bine încă de la început cu publicul bulgar, mă plac…

– Ai lansat un label care se numește Double Trouble. Care este feedback-ul pieselor pe care le-ați lansat?

Double Trouble este un label care încă de la început și-a dorit să ajute artiștii români. Primul release a fost al nostru Adrian Eftimie & Optick – Primavera iar EP-ul a inclus și un remix Sllash & Doppe. Au urmat Optick & Afgo, Cristian Leepah & Alin Drăgan, Rosario Internullo & Dobrikan – Musica, aceasta din urmă având și un remix care a ajuns la scurt timp în top 5 Dance FM și Beatport. Urmează Cătălin Sima & Cătălin Cristian, Dobrikan & The Gang, Brad Bruner & Edi P, s.a.m.d.

– Cu ce noutăți vii la Timișoara?

Cu tolba plină…așa că …vă aștept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.