Marius Craina la prezentarea echipei de consilieri locali: ”Vrem o Timișoara europeană,...

Marius Craina la prezentarea echipei de consilieri locali: ”Vrem o Timișoara europeană, o Timișoară sigură”

0
DISTRIBUIȚI

Marius Craina, candidatul Pro România pentru funcția de primar al Timișoarei, și-a prezentat, astăzi, echipa de consilieri. Printre cei aflați pe primele poziții se numără Roxana Iliescu, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, și Adam Crăciunescu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

”Echipa de consilieri este formată, vă asigur, din profesioniști care au demonstrat în domeniile lor de activitate, oameni care au demonstrat ceva în viață.


Fiecare dintre noi și-a asumat o enormă responsabilitate cu un singur gând – acela de a câștiga Primăria Timișoara și de asigura o creștere a calității vieții. Din păcate, alte orașe au înțeles scopul și rolul administrației în dezvoltarea și modernizarea orașelor. Faptul că Timișoara a avut un ritm de creștere extraordinar de lent ne nemulțumește pe toți. Ne dorim cu totul și cu totul altceva – vrem o Timișoara europeană, o Timișoară sigură”, a declarat Marius Craina.

Candidatul Pro România își dorește ca luna de campanie electorală să fie una a dezbaterilor între candidați. Marius Craina a susținut că este important ca rolul consiliilor consultative de cartier să crească. ”Este o problemă pe care trebuie să o diagnosticăm de a scăzut importanța și implicarea consiliilor de cartier în dezvoltarea administrativă a municipiului Timișoara. Acestea sunt liantul între populație și administrație”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.