Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timişoara: „Unele aspecte legate de...

Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timişoara: „Unele aspecte legate de oraşul nostru au ajuns aproape de secţia de terapie intensivă”

4
DISTRIBUIȚI

Candidat PRO România după ce iniţial părea că va fi în cursa pentru Primăria Timişoara pentru social-democraţi, medicul Marius Craina a spus la PRESSALERT LIVE că aşteaptă pe 27 septembrie voturi chiar de la fostul partid. Fostul manager al Spitalului Judeţean „Pius Brânzeu” a dat de asemenea un diagnostic sumbru oraşului de pe Bega, văzut în cădere liberă în ultimii ani de mandat ai lui Nicolae Robu.

„Timişoara are nevoie neapărată de un medic. În ultimii ani s-a dovedit că e din ce în ce mai bolnavă. Unele aspecte legate de oraşul nostru au ajuns aproape de secţia de terapie intensivă şi dacă nu sunt resuscitate în cel mai scurt timp cu putinţă, riscăm să ajungem la cu totul şi cu totul alte lucruri. Ştiţi ce se întâmplă cu pacienţii de la terapie intensivă. De aceea am luat această decizie în viaţa mea, de a candida la Primăria Timişoara, tocmai că prin experienţa celor 55 ani de viaţă, consider că a venit momentul să-mi pun această experienţă, energie, profesionalism, corectitudine, atitudine, în fond şi la urma urmei în slujba oraşului care m-a format”, a spus Marius Craina la PRESSALERT LIVE, accentuând totodată că alte oraşe din ţară au făcut reale progrese în ultimii ani în comparaţie cu Timişoara.

Marius Craina e explicat motivul pentru care candidează pentru PRO România, felul înţelegător în care a fost tratat de către Victor Ponta în perioada alegerilor pentru senatul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”: „A fost iniţial propunea PSD de a participa la competiţie, dar acea nominalizare nu a fost făcută niciodată.


Întâlnirea pe care am avut-o în ianuarie cu Victor Ponta, prin discuţiile pe care le-am avut, atitudinea, motivele pe care mi le-a expus, m-au determinat să iau hotărârea de a face pasul către PRO România şi de a candida la funcţia de primar pentru PRO România. Faţă de mine a fost un om corect, a mers mai departe cu promisiunea şi dorinţa de a candidat. A fost răspunsul unui om care a prrivit cu realism şi corectitudine atât candidatura la Primărie, cât şi viaţa mea personală şi profesională. Întrebat fiind la întâlnire când discutăm cu domnul doctor despre candidatură… ştia de acea competiţie majoră din viaţa mea a spus că discutăm după ce domnul doctor câştigă preşedinţia senatulu UMFT… A înţeles că sunt totuşi om, am apreciat mult atitudinea lui, în politică exemplele sunt foarte puţine. Nu fac nicio paralelă, vorbesc despre atitudinea unui om vizavi de participarea mea la alegerile pentru preşedinţia senatului UMFT”.

Întrebat de concurenţa cu candidata PSD, Voichiţa Lăzureanu, Craina a precizat că „alegătorii de stânga au posibilitatea să decidă şi să aleagă între doi competitori…”. „Eu am intrat cu sufletul deschis şi inima curată în această competiţie. Ceea ce propun eu timişorenilor, e munca în echipă, o colaborare cooperare pentru ca împreună să mergem înainte spre binele Timişoarei. Electoratul de stânga, spre deosebire de alte alegeri are în competiţie doi medici, fiind la un moment dat membru al PSD, am fost un om foarte corect, şi-a respectat partidul, când am plecat am lăsat uşa deschisă, şi acum uşa mea e deschisă şi mulţi oameni apelează la mine din punct de vedere medical… Ziua de 27 septembrie va răspunde dacă am lăsat deschisă uşa politic. Dar PSD are posibilitatea să voteze Marius Craina, care le-a fost alături şi acum răspunde solicitărilor lor, au un candidat pe care se pot baza, a fost corect întotdeauna cu partidul, este alegerea lor, dar cu încredere mă pot vota”, a conchis candidatul PRO România.

Printre obiectivele doctorului Marius Craina dacă va fi ales primar e construirea de urgenţă a unui Spital Municipal. „Fondurile pot să fie guvernamentale”, a specificat fostul manager al Spitalului Judeţean Timişoara.

4 COMENTARII

  1. pai ce se intampla in spatele cortinei e ceva sinistru, si omul asta alege sa ignore complet. deci practic lasa pe cei din spatele cortinei sa-si vada de treaba nestingheriti. la ce bun?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.