Liberalul Nasleu, postare cu mafioți pe Instagram în ziua nașterii lui Ion...

Liberalul Nasleu, postare cu mafioți pe Instagram în ziua nașterii lui Ion I.C. Brătianu

1
DISTRIBUIȚI

 

Ioan Nasleu, director de la Piețe SA, a ales să marcheze într-un mod aparte ziua de naștere a liberalului Ion I.C. Brătianu – a postat pe Instagram un meme cu mafioți. În imagini apare celebrul Don Corleone din filmul Nașul care întreabă ”Frate, cine e Nasleu ăsta?”, iar traficantul de droguri Pablo Escobar îi răspunde ”Nu știu, umblă vorba că e mai tare ca noi”. Nasleu, care la fotografia sa de profil are ramă cu votez Nicolae Robu, a postat imaginea cu comentariul ”ce meme ” și un emoticon cu râs în lacrimi.

Postarea vine la o zi după ce Alfred Simonis declara la PRESSALERT LIVE ”am văzut poziția domnului Coifan de zilele trecute, și anume că lista PNL Timiș a fost făcută pe plajă de Nicolae Robu, Alin Popoviciu, că au fost împreună la mare, și Ionuț Nasleu, din ce-mi amintesc.


Vă dați seama, a ajuns PNL Timiș să fie condus de Ionuț Nasleu și Alin Popoviciu. PNL Timiș, astăzi, e condus de Ionuț Nasleu și Alin Popoviciu, punct. Prietenii cui or fi, să fie sănătoși”.

Nasleu a devenit celebru pentru chefurile sale cu interlopii din gruparea condusă de Lucian Boncu, cel care susținea că vrea să-l pună naș la unul dintre copii, și pentru scandalurile provocate în care ”frații”, cărora le dădea dedicații prin cluburi de manele omul de încredere al primarului Robu, au intervenit pentru a-l apăra.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.