Nicolae Robu, mesaj slugarnic către premierul Orban: „Îi mulțumim pentru onoarea pe...

Nicolae Robu, mesaj slugarnic către premierul Orban: „Îi mulțumim pentru onoarea pe care ne-a făcut-o de a ne vizita”

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-323259574">

Primarul Timișoarei a transmis un mesaj în care îi mulțumește premierului Ludovic Orban „pentru onoarea pe care ne-a făcut-o de a ne vizita” într-un limbaj plin de servitudine.

„Îi mulțumim domnului Prim-ministru, Președinte PNL pt onoarea pe care ne-a făcut-o de a ne vizita și pt abordările sale consecvent liberale în toate chestiunile puse în discuție! Și rămânem încrezători că vă vom putea da în curând și alte vești bune -de fapt: foarte-foarte bune!- pt orașul nostru, stimați timișoreni!”, a scris Robu pe Facebook, după ce a enumerat „secvențele” vizitei prim-ministrului la Timișoara.

De altfel, Robu a primit „binecuvântarea” șefului de partid în ceea ce privește listele PNL Timiș pentru consiliul local și consiliul județean, în ciuda unor nominalizări problematice, cum ar fi cea a lui Călin Roman, care a făcut închisoare, sau a lui Alin Popoviciu, cu care Nicolae Robu a avut numeroase „meciuri” în trecut.

Foto: Constantin Duma

1 COMENTARIU

  1. Omul face exact ce a invățat în perioada sa de mare activist slugarnic la PCR, Partidul Comunist. Lupul nu-si schimba năravul… Păcat Robule, dacă in tinerete mai aveai o scuza ptr carieră cu acest oportunism gretos, acum insa la batranete merita sa te lapezi de aceste obiceiuri penibile, că numa pierzi la public. E in fisa postului de premier sa umble prin țară în inspecții dr infrastructură, nu e un merit! Fii și tu mai bărbat, nu o pi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.