Ripensia a învins Reşiţa lui Alex Pelici în testul de pe „Electrica”....

Ripensia a învins Reşiţa lui Alex Pelici în testul de pe „Electrica”. Încă un sârb sub comanda lui Cosmin Petruescu

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a obţinut al doilea succes la rând în testele verii. Victoria de azi de la Gara Mică a venit pe seama partenerei de campionat CSM Reşiţa. A fost 1-0 pentru gazdele timişorene, singurul gol al partidei venind în partea secundă, când Ivan Urvanţev a profitat de o gafă de portar.

După 3-2 cu CSU UVT miercuri, 2-3 cu Lipova şi 2-2 cu FCU Craiova, săptămâna trecută, Ripensia a obţinut azi o nouă victorie la limită în jocurile amicale.


La pauză a fost 0-0 cu echipa pregătită de fostul antrenor al roş-galbenilor – Alexandru Pelici. Deşi timişorenilor le-au lipsit doi mijlocaşi importanţi: Neagu (accidentat) şi Tudorache (învoit), trupa lui Cosmin Petruescu a ieşit învingătoare după o eroare făcută de Zimmermann în minutul 75. Experimentatul goalkeeper a degajat în Urvanţev iar mingea a sărit în poartă.

Atacant tot de peste graniţă

După fundaşul Lalic, care alături de Benea, a fost schimbat (şi) azi din motive medicale, „Ripi” mai pregăteşte înregimentarea unui fotbalist sârb. Nemanja Sokovic (24 de ani) a evoluat pentru prima dată pentru roş-galbeni contra Reşiţei. Atacantul a mai jucat în Serbia la Celarevo, Teleoptik, Beocin, FK Novi Sad, 1 Maj Ruma, dar şi în Slovacia, la FC Nitra.

Ripensia va juca sâmbăta viitoare revanşa cu Șoimii Lipova iar pe 22 august adversara va fi Pandurii Târgu Jiu. Ambele jocuri vor fi stabilite pe teren străin.

Ripensia: Dobre – A. Macrițchii, Țieranu, Lalic, Benea – V. Macrițchii, T. Călin, Stoi – Urvanțev, Popovici, Sîrbu. Au mai intrat: Mociu – Burdeț, Vasilescu, Vasluian, Gladun, Sokovic, Golda. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CSM Reșița: Cobrea – Lungu, Dudea, Dumitraș, Vădrariu – Breșneni, Danci – Chera, Dat, L. Buș – Ene. Au mai intrat: Zimmermann – Acka, Szijj, Țegle, Găman, Dodoi, Rimowecz, Jivan. Antrenor: Alexandru Pelici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.