Supărat că a fost trimis la plimbare, liberalul Drăgoi atacă USR PLUS:...

Supărat că a fost trimis la plimbare, liberalul Drăgoi atacă USR PLUS: ”Acceptă alianțe doar în localitățile unde are un interes major”

1
DISTRIBUIȚI

Liberalul Sorin Drăgoi, candidatul PNL pentru Primăria Dumbrăvița, nu mai știe ce să facă după ce USR PLUS și-a lansat candidatul propriu, iar șansele sale s-au diminuat semnificativ. După ce s-a dus la conferința de presă a contracandidatului Horia Bugarin ca să întrebe dacă sunt de acord useriștii să se unească dreapta în Dumbrăvița și i s-a răspuns că doar dacă Bugarin este candidatul la primărie, fostul city manager al Timișoarei și om de încredere al primarului Nicolae Robu a început să se victimizeze.

La câteva ore după contrele de la conferința de presă, Sorin Drăgoi a scris pe Facebook că nu a venit nimeni la întâlnirea pe care a convocat-o pentru unificarea dreptei în Dumbrăvița.


”Din păcate, încă odată, reprezentanții partidelor invitate: PLUS, USR, UDMR și PMP au dovedit că unitatea dreaptei este irealizabilă.😔 Am așteptat…și am așteptat…dar, niciun candidat la Primăria Dumbrăvița nu și-a arătat interesul”, a scris Drăgoi. Acesta i-a atacat pe cei din USR PLUS acuzându-i că ”acceptă alianțe doar în localitățile unde are un interes major, altfel, se folosesc de ideea schimbării clasei politice. Aceeași Mărie, dar cu altă pălărie!”.

În timp ce colegii de partid i-au ținut isonul cu comentarii, un internaut i-a transmis lui Drăgoi că îi era frică de faptul că el însuși o să lipsească de la întâlnire. În acest moment, Sorin Drăgoi este creditat cu a treia șansă, lupta pentru Primăria Dumbrăvița dându-se între actualul primar, pesedistul Victor Malac, și candidatul USR PLUS, Horia Bugarin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.