USR Plus și-a lansat oficial candidatul pentru Primăria Dumbrăvița. Contre în direct...

USR Plus și-a lansat oficial candidatul pentru Primăria Dumbrăvița. Contre în direct cu candidatul PNL

2
DISTRIBUIȚI

USR Plus și-a lansat astăzi oficial candidatul pentru una dintre cele mai bogate comune din România. Pe lângă Horia Bugarin, propunerea partidului pentru Primăria Dumbrăvița, la eveniment au fost prezenți Cristian Moș, candidatul alianței la Preşedintia Consiliului Județean Timiș, Dominic Fritz, candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara, și Raul Olajos, candidat pe lista alianței la Consiliul Judeţean Timiş.

„Am vrut să găsim și am reușit să găsim cel mai performant candidat pentru Dumbrăvița. Am venit cu o persoană care are realizări în spate. A lucrat în domeniul privat, a început cu o firmă mică, a reușit să ducă acea firmă printre cele mai puternice din România în domeniul respectiv, iar acum dorește să se implice în administrația locală din comuna în care locuiește. USR-Plus invită toate partidele politice care vor cu adevărat să scape de PSD să-l susțină pe Horia. USR-Plus nu va susține un alt candidat în Dumbrăvița în afară de Horia Bugarin. Îi invităm pe toți să suțină un om care a reușit să construiască fără ajutor politic, nu a fost până acum în politică, este un tehnocrat care se implică pentru a schimba cu adevărat modul în care se face politică în România, în Timiș, în Dumbrăvița”, a spus Cristian Moș, care este și președintele USR Timiș.

„Comunitatea și familia sunt valori esențiale în viața mea.


Am decis să candidez la primărie, să-mi stric confortul vieții mele de zi cu zi intrând în această competiție electorală pentru că eu cred că împreună cu echipa competentă de lângă mine putem să schimbăm fața acestei comune, să o facem o comună europeană. Dumbrăvița trebuie să urmeze stilul de viață al locuitorilor ei, nu poate să rămână așa cum era acum câțiva ani și așa cum este acum. Avem nevoie de școli, infrastructură, parcuri, astfel încât nivelul de calitate al vieții să fie la nivelul pe care ni-l dorim fiecare dintre noi”, a fost mesajul lui Horia Bugarin.

La evenimentul care s-a desfășurat în are liber, în centrul localității, a fost prezent și candidatul PNL pentru primărie, Sorin Drăgoi, care a și adresat prima întrebare. „Încă de acum cinci zile am invitat toate partidele de dreapta, PNL, PMP, UDMR, la o discuție pentru susținerea unui unic candidat al dreptei, astăzi avem o întâlnire. Ați fi de acord cu această idee?”, a întrebat fostul city-manager al Timișoarei, iar răspunsul lui Cristian Moș a venit sec: „Sigur, atâta timp cât acel candidat este candidatul USR”. „N-ar trebui să facem un sondaj, să desemnăm cel mai bun candidat, care are cele mai mari șanse?”, a insistat Sorin Drăgoi. „Scopul alianței USR Plus este de a schimba modul în care se face politică și administrație în România. Horia este acel om care va schimba cu adevărat administrația și politica”, a replicat Moș. După acest moment, transmisiunea în direct pe Facebook a evenimentului s-a întrerupt.

Sorin Drăgoi, fostul consilier al primarului Timișoarei Nicolae Robu, a fost primul city-manager al orașului, fiindu-i încredințate apoi frâiele echipei de fotbal susținute de primărie, ACS Poli, care acum se află în Liga 3. Drăgoi, care s-a înscris în partid în 2018, este și președinte al filialei locale PNL Dumbărvița, a fost „poziționat” pentru candidatura la primăria comunei încă de vara trecută.

2 COMENTARII

  1. Bravo mult succes. Oare veți scăpa și de firmele abonate la banul public? Vedeți și plățile făcute de primărie în ultimi 4 ani banii unde sau dus către care grupuri de interese și pe care nu i deranjează nimeni.

  2. ce firma suli, privat, mare tehnocrat, âsta căstigă din comisioanele ce le fura de la săracii oameni, care merg sclavi la sparanghel… jigodilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.