Ciprian Jichici, pe punctul de a se reîntoarce în PNL Timiș. De...

Ciprian Jichici, pe punctul de a se reîntoarce în PNL Timiș. De ce depinde decizia

0
DISTRIBUIȚI

Plecarea lui Nicolae Robu din fruntea PNL Timiș după înfrângerea în cursa pentru un nou mandat de primar al Timișoarei a provocat cutremur în interiorul filialei. Alin Nica, cel care a câștigat președinția Consiliului Județean Timiș și cel care va prelua, cel mai probabil, conducerea interimară, a anunțat că unul dintre obiectivele sale este să-i readucă în interiorul partidului pe cei marginalizați sau plecați din cauza atitudinii față de politica fostului șef al filialei. Unul dintre cei cu care s-au purtat discuții este fostul consilier local Ciprian Jichici care a demisionat din PNL în noiembrie 2015, nemulțumit de modul în care Robu conducea filiala.


La vremea respectivă, Jichici susținea că ”din toată această experiență rămân doar cu speranța că va veni cândva o zi în care să îmi doresc să redevin membru al unui partid politic. Ulterior, Jichici a continuat să-l atace pe Robu.

Contactat de PRESSALERT.ro, Ciprian Jichici a confirmat că au existat, în ultimele zile, mai multe discuții informale, dar că lucrurile nu sunt bătute în cuie. ”Nu pot să neg că am discutat, dar nu există, în acest moment, o propunere oficială. Întoarcerea mea depinde de mai multe lucruri, cum ar fi deciziile care se iau la București și pe plan local. Prin funcția publică pe care o va ocupa, Alin Nica cred că ar trebui să fie președintele filialei. Am încredere în el. Altfel, nu l-aș fi votat la alegerile de duminică. În următoarea perioadă voi lua o decizie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.