EXCLUSIV Ioan Nasleu, filmat în timpul scandalului provocat în clubul Fratelli: ”Mai...

EXCLUSIV Ioan Nasleu, filmat în timpul scandalului provocat în clubul Fratelli: ”Mai cheamă garda de zece ori că o să te bat rău”

8
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unei înregistrări video care dovedește faptul că Ioan Nasleu, fostul consilier personal pe probleme de securitate al primarului Timișoarei și actualul șef de la Piețe SA, a provocat scandalul de la clubul Fratelli din 3 februarie 2019 și a fost scos cu forța de bodyguarzi din incintă. De asemenea, conducerea clubului, în frunte liderul interlop Alin Gherman, a cărui firmă a construit casa în care locuiește Nasleu în El Dorado-ul imobiliar de pe Calea Urseni, a fost prinsă cu minciuna după ce a afirmat că nu a fost niciun incident de acest fel. Vă reamintim că reprezentanții clubului au refuzat să pună la dispoziție înregistrările video din club de la momentul incidentului.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că liberalul, care era beat,  l-a lovit pe patron sirian al unei bijuterii peste telefon, care a căzut pe jos și s-a spart, după care l-a lovit peste față. În susținerea lui Nasleu au venit și mai mulți interlopi din gruparea lui Lucian Boncu, în frunte cu Paul Ștefan. La momentul primei dezvăluiri legate de acest incident, prietenul lui Robu a susținut că ”Nu s-a întâmplat, nu am avut niciun incident în Fratelli. Exagerați ca de fiecare dată. Din câte știu a fost evacuat un recalcitrant, cineva de acolo,un un jandarm. Eu nu am avut niciun incident. Nu am lovit pe nimeni. Nu știu despre cine vorbiți ( întrebat de ”Paul”, n.a). Dacă considerați și dacă scrieți îmi rezerv dreptul să vă chem în instanță să chemați persoana care zice. Deja e prea mult. Mă hărțuiți”.

Ulterior, am publicat imagini din fața clubului în care apărea Paul Ștefan venit să-l apere pe Nasleu.


Șeful de la Piețe SA a venit după apariția fotografiei cu o altă variantă, declarând că ”nu am stat cu niciun interlop la masă, ci cu patronul localului, care-și sărbătorea ziua, nu am spart nicio sticla de vodca, iar asta poate confirma oricine a fost în acea seară în Fratelli, nu am lovit pe nimeni”. Ba mai mult, prietenul de chefuri al liderului interlop Lucian Boncu m-a dat în judecată după publicarea imaginilor și solicită despăgubiri de 100.000 euro pentru că i-aș fi afectat imaginea publică. Unul dintre martorii la incident a povestit că a fost amenințat, ulterior, de Nasleu.

PRESSALERT.ro a intrat în posesia înregistrării video făcută de cel agresat de Ioan Nasleu la scurt timp după ce liberalul l-a lovit pe acesta după ce-l chemase în zona de fumat ca să se împace. Ioan Nasleu este pe un podium având în jurul său cel puțin patru bărbați îmbrăcați în negru care sunt atenți la mișcările sale.  ”Omul la beție greșește” îi spune victimei un bărbat, care se recomandă a fi prietenul lui Nasleu, celui agresat. Nasleu întinde mâna spre victimă și îi spune ”mai cheamă garda de zece ori că o să te bat rău. Na, ok. Mă nebunule, prostule”. În acel moment, prietenul lui Nasleu și un bodyguard intervin, cel din urmă spunându-i ”gata, Ionuț”.

Nasleu este împins spre ieșirea din încăpere, în timp ce-i strigă victimei că l-a împins. ”Nu mai filma că mă agiți”, strigă nervos Nasleu care este ținut cu greu de bodyguard. ”Dacă el respectă funcția lui, nu făcea așa ceva”, a susținut patronul agresat. Ca să-l liniștească, prietenul lui Nasleu îi spune că ” ne vedem mâine dimineață toți la cafea și ne cerem scuze. Ai dreptate 100%, frate. Sunt și eu beat, dar sunt mai treaz. Mâine dimineață și el își cere scuze”. În acest timp, Nasleu s-a întors în sală și a susținut că ”m-ai împins pe mine. Eu mi-am cerut scuze. Nu mai împinge lumea”.  ”Asta e șmecherie? Tu trebuie să fii exemplu pentru oameni”, i-a strigat patronul. Nasleu a revenit și amenințător i-a spus ”da, tu ești șmecher”, în timp ce doi bărbați s-au pus din nou în fața sa. Ulterior, prietenul lui Robu a fost scos din încăpere de un om de ordine în timp ce ceilalți prieteni ai lui Nasleu au încercat să-l împace pe patronul care a chemat Poliția. Vezi video

8 COMENTARII

 1. Votați PNL, votați politicieni în cârdășie cu interlopii și Mafia, așa că cred că primarul Robu Nicolae are cu ce se mândri!!!!!!!!!
  Poate așa înțeleg și cetățenii cine de fapt sunt cei din PNL.
  Dar nici PSD și poate USR-Plus nu sunt departe???????
  Și noi atunci pe cine votăm??????

 2. Haha ! Sper sa preia toate posturile de stiri :)) Bisnitarii care conduc institutii publice, administreaza increderea si resursele timisorenilor.

 3. Mai putin si se duc interlopii la parnaie, sa vezi ce batalie isi ia sluga asta lui Robu.

  Ulciorul merge la apa de multe ori, dar la un moment dat se sparge, si s-a dus apa. Asa si cu acesti oameni „corecti”. Cu voia lui Dumnezeu o sa al vedem si pe Robu la parnaie. Este doar o chestiune de timp.

  Bravo Pressalert, felicitari echipei pt toate eforturile pe care le face. Tot asa baieti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.