Gruparea care vindea etnobotanice aduse din Olanda în Timișoara și împrejurimi, destructurată...

Gruparea care vindea etnobotanice aduse din Olanda în Timișoara și împrejurimi, destructurată după o operațiune DIICOT UPDATE Droguri, în cușca câinelui și zeci de mii de euro găsiți

3
DISTRIBUIȚI

Operațiune în forță a polițiștilor antidrog de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara și a jandarmilor, în această dimineață, pentru reținerea mai multor suspecți care făceau parte dintr-o grupare care alimenta piața din Timișoara și comunele din zonă cu etnobotanice.


Aceștia sunt cei care au rămas în libertate după operațiunea din 2017 care a dus la arestarea și, ulterior, condamnarea liderului grupării care și-a făcut ”cartierul general” în zona Gării de Nord din Timișoara.

Investigațiile DIICOT au scos la iveală faptul că din pușcărie acesta a continuat să-i acorde sfaturi soției și celor apropiați care au continuat traficul cu substanțele extrem de toxice. Substanțele active folosite pentru prepararea drogurilor erau achiziționate de pe dark net din Olanda și trimise în România cu firmele de curierat. După preluarea coletelor, se preparau drogurile care erau apoi distribuite în Timișoara și comunele din apropierea Timișoarei – Săcălaz sau Beregsău Mare. Gramul era vândut consumatorilor cu 90 – 100 lei, gruparea având numeroși clienți. Gruparea vindea și MDMA.

În această dimineață, anchetatorii au descins în 15 locații care sunt percheziționate, urmând ca suspecții să fie aduși pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara.

UPDATE 1 Polițiștii au descoperit în mai multe locații etnobotanice. Unul dintre traficanți a ascuns drogurile în cușca câinelui. De asemenea, au fost găsiți peste 20.000 euro, bani folosiți pentru tranzacțiile cu droguri.

3 COMENTARII

  1. Urmeaza ca un judecator corupt si caruia nu ii pasa deloc de munca depusa de politisti sa le dea drumul.Asa a fost tot timpul.Vinzi droguri-esti liber,esti peste-ai liber….etc.Acu cateva zile acesti judecatori manjiti pana in gat de spagi au eliberat un alt lider pe
    piata drogurilor:paul stefan-femeia lu boncu.Bravo domnilor judecatori.Sper sa vi se drogheze copii si nepotii cu marfa astora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.